Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a bottom-shaming-ről?
Sok meleg lenézi a passzívakat akár tudatosan akár tudat alatt.
Ez egyfajta internalizált homofóbia?
Na már ilyen is van? Minden héten jön valami újdonság, valami új trend. Én már nem győzöm követni, hogy éppen kit kell gyűlölni, lenézni vagy megszégyeníteni.
Amúgy a megoldás rém egyszerű lenne ilyen helyzetben. Két hét "össznemzeti passzív sztrájk", addig az aktívaknak nincs pucsítás, nincs szoros segglyuk, nincs orálozás nekik, nincs kézimunka. Két hét múlva mind elfelejtené ezt a bottom-shaming marhaságot és remegve-sírva könyörögne egy jó dugásért.
De egyébként én sem értem a logikát benne, ha tényleg létezik ilyen. Hogy lehet lenézni azt, aki örömet nyújt nekem? Hát inkább örülök neki, hogy nem nekem kell otthon a négy fal között kézzel polírozni a paprikajancsit. Ez csak valami felkapott marhaság most, ez a bottom-shaming, majd pár hét múlva elmúlik. "Kinövik". Aztán jön helyette valami újabb idiótaság.
Hát aki engem azért lenéz, mert passzív vagyok, az annyira is érdekel. :D Van bőven tulajdonságom, amiért jogosan lehet engem kritizálni, de nincs köztük az, hogy passzív vagyok.
23/F
#1 Szerintem egyáltalán nincs felborulva az aktívak és passzívak aránya úgy mint ahogy ezt itt gyk-n szeretik beállítani. A legtöbb unikól van egyébként is.
Másrészt meg a kereslet-kínálat dolog legtöbbször nem is ettől, hanem a külsőtől függ. Egy sokak által vonzónak és helyesnek tartott passzív sokkal előbb talál partnert mint egy előnytelen arcú vagy elhízott aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!