Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányomuljak az egyik legjobb barátomra?
Figyelt kérdés
Közel egy éve van párom és azt hittem minden jó, megtaláltam akit keresek. Aztán egy régi (szintén meleg) nagyon jó barátommal elkezdtünk programozni. Pár találkozás után azt vettem észre magamon és rajta is, hogy ez már más.. Soha nem néztünk így egymásra. Nem tisztáztuk, de ilyenkor érzi az ember mi a helyzet. Most úgy gondolom inkább jegelném ezt a kapcsolatot, de az eszem azt súgja, hogy őt igazán ismerem (14 éve) és borzasztó kivételes személy, míg a páromban nem vagyok azért 100%osan biztos. Ha nem jegelem nem fogom tudni megállni, hogy az első adandó alkalommal ne vigyem ágyba.. Nem szeretnék hűtlen lenni. 😕 Szerintetek mit csináljak?jan. 2. 15:26
1/7 anonim válasza:
Barmit is csinalsz ne a parod hata mogott tedd.
3/7 anonim válasza:
Ilyen az, amikor a farok irányítja az embert...
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt majd akkor mondd ha félrekeféltem! 😑
jan. 2. 17:31
6/7 Jani Belucci válasza:
Ezt a döntést neked kell meghoznod. De mindenképpen döntened kell. Vagy a pároddal maradsz, és elfelejted ezt a pillanatnyi fellángolást, vagy szakítasz vele, és utána bepróbálkozol barátodnál. Ne kelljen már eljutni a megcsalásig. Ha nem bírsz elköteleződni, akkor ne legyél kapcsolatban inkább senkivel. Ha nem tudod egyértelműen kimondani, hogy a pároddal szeretnél lenni, akkor ne légy vele.
7/7 anonim válasza:
Első körben mindenképpen meg kéne beszélned a barátoddal és nem szó szerint rányomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!