Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik karakter/személyiség típusba soroljátok magatokat leginkább?
Húha... Ezt nálam elég nehéz belőni. Alapvetően nem vagyok túl érzékeny jellem, de ha közeli barátokról vagy családtagokról van szó, akkor viszont eléggé elérzékenyülök, ha valami olyan dolog történik stb.
Érdeklődési körömben vannak olyan "témák", amelyek inkább férfiasabbnak mondhatók, de olyanok is, amelyek inkább semlegesek, vagy kicsit femininebbek. (bár utóbbi kevesebb)
Soha életemben nem verekedtem, nem vagyok az a típus. Ugyanakkor ha valami nem tetszik, akkor eléggé kinyitom a számat és a szemébe mondom az illetőnek, ha nem tetszik valami.
Külsőre meg átlagosan férfias vagyok szerintem. Szóval én egyik kategóriába sem sorolnám magamat.😅
23/aktív
A külsőm férfias, szőrösebb típus vagyok, a személyiségem meg elég határozott, tudatos, nehezen lehet zavarba hozni, de pont ennyire vagyok aranyos és odaadó is. Férfiként identifikálom magam, de a sztereotipikusan vett férfias dolgok (mint a tech dolgok, foci, autók, és stb.) nem kifejezetten teszik ki az érdeklődési körömet. Mind ezek mellett passzív vagyok:-).
26Bp
Nem tudom eldönteni egyértelműen.
Külsőre inkább "férfias light" (nem szőrös izmos határozott kemény alfahím, hanem szőtelen kedves barátságos, ölelkezős apu feeling), belsőre meg nagyon vegyes, inkább érzékeny lelkű, mindenkinek segíteni akaró, mindenkiben a jót kereső, segítőkész, jószándékú, romantikusabb csávó vagyok. Külső tulajdonságokban inkább kissé a férfias felé húz a mérleg, de csak kissé, belső tulajdonságokban meg inkább a nőies felé, de szintén csak kissé. Annak ellenére, hogy belső tulajdonságaimban, gondolkodásomban kissé a nőies oldal felé húzok, ennek egyáltalán nincs kifelé semmiféle megjelenési formája a viselkedésben, nem affektálok, nincsenek olyan mozdulataim, hanglejtésem stb. Viszont határozott, kemény, macsó férfiasnak se mondanám magam a viselkedésemet illetően. Inkább az a "kedves apu" feeling. Férfias light.
Most jut eszembe: Kb. mint a Titanicban a Leo DiCaprio. Na, nagyjából az a karakter.
ui.: Nem szavaztam, mert nem tudok egyikre sem egyértelműen szavazni. És ha számít, akkor: uni.
#4-es
Abszolút egyetértek a hatossal.
Kizárt, hogy ennyi férfias meleg legyen, amikor még a heterók közt is igencsak nagy számban vannak femininebb gondolkodású, viselkedésű és kinézetű pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!