Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik karakter/személyiség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik karakter/személyiség típusba soroljátok magatokat leginkább?

Figyelt kérdés
Főleg belső tulajdonságokra, viselkedésre, habitusra gondoljatok, ha mélyen magatokba néztek és ahogy élitek az életeteket. És nyilván nincs egyetemes fogalma annak, mi számít férfiasnak vagy nem-férfiasnak, ezeket mindenki döntse el maga, ahogy érzi.

2024. jan. 1. 22:34
A kérdező szavazást indított:
Férfias, inkább férfias
Lányos, kevésbé férfias
34 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem én férfias aktív vk.
2024. jan. 1. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Húha... Ezt nálam elég nehéz belőni. Alapvetően nem vagyok túl érzékeny jellem, de ha közeli barátokról vagy családtagokról van szó, akkor viszont eléggé elérzékenyülök, ha valami olyan dolog történik stb.

Érdeklődési körömben vannak olyan "témák", amelyek inkább férfiasabbnak mondhatók, de olyanok is, amelyek inkább semlegesek, vagy kicsit femininebbek. (bár utóbbi kevesebb)

Soha életemben nem verekedtem, nem vagyok az a típus. Ugyanakkor ha valami nem tetszik, akkor eléggé kinyitom a számat és a szemébe mondom az illetőnek, ha nem tetszik valami.

Külsőre meg átlagosan férfias vagyok szerintem. Szóval én egyik kategóriába sem sorolnám magamat.😅

23/aktív

2024. jan. 2. 08:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A külsőm férfias, szőrösebb típus vagyok, a személyiségem meg elég határozott, tudatos, nehezen lehet zavarba hozni, de pont ennyire vagyok aranyos és odaadó is. Férfiként identifikálom magam, de a sztereotipikusan vett férfias dolgok (mint a tech dolgok, foci, autók, és stb.) nem kifejezetten teszik ki az érdeklődési körömet. Mind ezek mellett passzív vagyok:-).

26Bp

2024. jan. 2. 10:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom eldönteni egyértelműen.

Külsőre inkább "férfias light" (nem szőrös izmos határozott kemény alfahím, hanem szőtelen kedves barátságos, ölelkezős apu feeling), belsőre meg nagyon vegyes, inkább érzékeny lelkű, mindenkinek segíteni akaró, mindenkiben a jót kereső, segítőkész, jószándékú, romantikusabb csávó vagyok. Külső tulajdonságokban inkább kissé a férfias felé húz a mérleg, de csak kissé, belső tulajdonságokban meg inkább a nőies felé, de szintén csak kissé. Annak ellenére, hogy belső tulajdonságaimban, gondolkodásomban kissé a nőies oldal felé húzok, ennek egyáltalán nincs kifelé semmiféle megjelenési formája a viselkedésben, nem affektálok, nincsenek olyan mozdulataim, hanglejtésem stb. Viszont határozott, kemény, macsó férfiasnak se mondanám magam a viselkedésemet illetően. Inkább az a "kedves apu" feeling. Férfias light.

Most jut eszembe: Kb. mint a Titanicban a Leo DiCaprio. Na, nagyjából az a karakter.

2024. jan. 2. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

ui.: Nem szavaztam, mert nem tudok egyikre sem egyértelműen szavazni. És ha számít, akkor: uni.

#4-es

2024. jan. 2. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Kamunak tartom a szavazás állását, azért jóval több "nőies" srácot látok és ismerek, mint ahányan bevallják. Csak nálunk szinte bűnként, szégyenként kezelik ha valaki "feminimebb", az LMBT világban hihetetlenül erős nálunk az elsajátított internalizált homofóbia és az 'elmaszkulinosodás" hogy a "toxikus férfias" jegyeknek mindenáron megfeleljenek sokan. A jelenség amúgy nem magyar mert más országokban is van, de valamiért pl. UK-ban elfogadottabb ha valaki picit feminimebb.
2024. jan. 2. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút egyetértek a hatossal.

Kizárt, hogy ennyi férfias meleg legyen, amikor még a heterók közt is igencsak nagy számban vannak femininebb gondolkodású, viselkedésű és kinézetű pasik.

2024. jan. 2. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Rám azt mondják hogy abszolút nem látszik hogy meleg vagyok.és ha megszólalok akkor sem.1es válaszoló vk
2024. jan. 2. 17:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút férfias, miközben passzívként kezdtem és uni-P körül vagyok. Emellett: határozott jellem, vehemens, makacs, "igazságharcos", megmondó emberke. :-) Pont ezért sok kihasználó aktív lepattant rólam és évekig szenvedtem, bár egyben mégis szerencse ez. Egyik meg akart erőszakolni és a saját állólámpája landolt a fején. :D
2024. jan. 4. 21:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes személyiség lehetsz.de pozitív értelemben!!!
2024. jan. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!