Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok képzelni, hogy párkapcsolatban vagytok és beveszitek hármas szexbe az egyik fél exét, akit amúgy mindkét fél ismer?
Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 14:09
2/10 anonim válasza:
Exet sosem van 1000 ember akik kozul lehet valogatni😀
3/10 anonim válasza:
Exet nem vennénk be. Van biztos egy érett aktív férfi aki csatlakozna hozzánk harmadiknak a passzív örömére.
4/10 anonim válasza:
Hát mi így tettünk. Mivel az exem jóval régebbi és barátok maradtunk.
6/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Féltékeny típus vagyok és eléggé túlgondolom a dolgokat. Mi van ha felébreszt a szex valami régi vágyat a páromban? Úgyhogy biztos nem mennék bele ilyenbe. Meg amúgy is monogámok vagyunk.
Én 30/f párom 32/f
7/10 anonim válasza:
Teljesen kizárt. Nálunk még a harmadik fél se játszik. Idegen vagy haver sem, nem hogy ex.
8/10 anonim válasza:
Igen el tudnám képzelni. Én vagyok az ex. 30f
9/10 anonim válasza:
Nem mert ha elkap a féltékenység akkor tuti hogy bilincsben visznek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!