Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Már miért ne válogathat a az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már miért ne válogathat a az is aki ronda?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam helyesnek de ma egy átlag csávó akadt ki hogy offolom. Mert szerinte örüljek ha valaki lesz… Mert ha valaki nem helyes az nem válogathat? Szerintem kattos elképzelés.
2023. dec. 31. 07:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Relatív hogy kinek mi a ronda, valszeg csak azért mondott ilyet az illető mert nem bírja elviselni az elutasítást. Ha rondának talált volna akk rád se írt volna.
2023. dec. 31. 07:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van,nem kizárólag szépeknek áll a világ,még ha azt is nyomatják a médiában.

Két éve hagytam ott 10/10-es, öltönyös férfit első talin,mert áradt belőle a pökhendiség ,az emberek lenézése. Persze láthatóan majd felrobbant,mert ugye nem ezt szokta meg :)

Nem a csomagolás a lényeg, régen rájöttem erre,nem is azt preferálom.

2023. dec. 31. 08:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy kivel szeretne randizni. Én egy kövér pasi vagyok, van akinek ez alapból off, de nem tudok mit tenni ellene :)
2023. dec. 31. 08:27
 4/8 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Abszolút jogod van hozzá. Nem tudatos döntés hogy ki jön be neked és ki nem. De van az a szint, amitől kezdve ez önszabotálás. Ha csak olyan emberek jönnek be, akiknél nagyjából semmi esélyed, akkor könnyen egyedül maradhatsz. Nehéz objektíven megítélni saját magadról, hogy mi számít reális elvárásnak a részedről. De akivel te dumáltál az csak simán f4sz volt.
2023. dec. 31. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Valogathatsz, csak ne lepodj meg, ha a nagy valogatasban magadra maradsz…:))))))
2023. dec. 31. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy baromság. Én sem vagyok egy kimondottan szép szál legény, de volt tízpontos barátnőm és megőrült értem.
2023. dec. 31. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Én is nagyon vézna vagyok és van akinek ez tök gáz. Más meg rajong érte. Aki bunkózik az magát minősíti
2023. dec. 31. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Relatív kinek mi a szép. Aki emiatt kiakadt az valószínűleg nincs rendben önmagával.
2023. dec. 31. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!