Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legtöbb fiú csak dugni akar akkor hogy tud néhány lány évekig megtartani egy helyes fiút aki válogathatna a lányok közül?
Attól, hogy valaki jól néz ki, még lehet igénye kapcsolatra
Szerintem én is, meg a barátom is jól nézünk ki, mégis évek óta nem együtt vagyunk
22L
Nekem is van több csajnál esélyem mégis a tartósabb összejárást szeretem. Volt komoly kapcsolatom is.
Nem értem a kérdést, attól, mert megdughatsz 4-5-10 csajt akár, miért kellene punciról puncira járni? Egy összeszokott partner, akivel mindent meg lehet élni többet ér, mint a számok, hogy 1 évben nem 1 csaj volt, hanem 10...
Bár nekem extrémebb vágyaim is vannak és elég perverz dolgokat is éltem meg, mégis több lehetőségem van így is, de attól a tartós dolgokat preferálom. Nálam fordítva van inkább, megtartani könnyű, ha normális a partner, de ha egyszer elcseszi a dolgokat, akkor utána nehéz visszaállítani ami előtte volt.
Én pl állítólag jól nézek ki, de jobban szeretek kevés emberrel hosszan lenni, mint sokkal keveset
és ez igaz a lányokra is
Mert szereti a lányt.
Bár a legtöbb ilyen pasi azért csalja is a párját sajnos…
A Jazz+Az együttesben már Geszti Péter megénekelte:
"Tudod, ugye egy nő több, mint három."
És ha ezt megérted, akkor megkapod a kérdésedre a választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!