Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért halt ki a romantika, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halt ki a romantika, az udvarlás a mai kapcsolatokból?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint a pasik mindig a lényegre akarnak térni, az udvariasság kimerül abban, hogy nálad vagy nálam?!

2023. dec. 30. 20:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék,de nem tudok.Pedig volt,amikor ő segítettem rajtam - hasonló ok miatt.De most úgy látom,idő kell neki, nem is kevés.

Teljesen hasonló a mentalitásunk,hozzáállásunk,ezért is értem min megy át,mit érez most.

2023. dec. 31. 08:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A párom a mai napig udvarol nekem, pedig már 2 éve vagyok az övé. De minden alkalommal elcsábít és úgy visz ágyba, felemelő érzés így ahogy dugva tart, szopat és fistel.
2023. dec. 31. 10:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szingli passzívként is tudom értékelni az udvarlást meg a romantikát de ilyenekre nagyon keveseknek van igénye sajnos.
2023. dec. 31. 12:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom Neked,13-as, hogy az új évben kapd meg a szeretetet,figyelmet és legyen egy szép kapcsolatod !

2023. dec. 31. 12:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Internet nyújtotta végtelen lehetőség az elsődleges oka a kapcsolatok ellaposodásának, a hűtlenségnek stb..

Ma már 2 kattintással kaphat mást az ember, ha valami nem tetszik neki, így nem beszélik meg a problémákat, nem kell megbecsülni a párjukat, hiszen "könnyen jött, könnyen megy", és bármikor szereznek egy másikat. Elég szomorú, nekem sem tetszik... :o(

2023. dec. 31. 13:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alap a romantika. Plusz ahogy az egyes kommentelő is leírja, egyre inkább az a vélényem, hogy sok meleg sosem volt még párkapcsolatban. Ott igenis szükség van ilyenekre: randi, közös filmnézés, vavsi stb
2023. dec. 31. 13:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

De jó olvasni a pozitív válaszokat,olyat mint a 16-os is.

Ők értik egy kapcsolat lényegét és igénylik! köszönet érte !

2023. dec. 31. 14:12
 18/24 A kérdező kommentje:
15-ös: Teljesen egyetértek veled. Instant emberek lettünk. Tisztelet a kevés kivételnek.
2023. dec. 31. 18:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek idézgetni, de Kosztolányi Halotti beszéd c. versének az eleje szerintem tanulságos:

„Látjátok feleim, egyszerre meghalt

és itt hagyott minket magunkra. Megcsalt.

Ismertük őt. Nem volt nagy és kiváló,

csak szív, a mi szívünkhöz közel álló."

Én nem „nagy és kiváló" embert keresek, hanem valakit, aki mellett önmagam lehetek, és aki mellettem önmaga tud lenni. És a szomorú számomra az, hogy nehezebb ilyen embert találni, mint nagyot és kiválót. Én aláírom, hogy ez nehéz dolog, mert önmagamnak lenni azt is jelenti, hogy megmutatom a sebezhető, tökéletlen oldalamat. Nekem is nagyon nehezen megy. De dolgozhatnánk rajta együtt. Föltéve, hogy van kivel...

Ami a kezdő kérdést illeti, itt szerintem eltekintünk egy fontos tényezőtől: alkatilag jobban emlékszünk egy tahóvári parasztra, mint a rendes, kulturált srácra, akivel nem jött össze. Utóbbi srácok ugyanis nem azonnal tesznek mély benyomást, hanem „lassú víz partot mos"-alapon.

23/p

2023. dec. 31. 21:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz👍
2023. dec. 31. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!