Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivé lettek a nők? Már a normális kapcsolatokat nem tudják értékelni, a romantikát, csak a testiséget?
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 23:08
1/14 anonim válasza:
Értékelik a romantikát! Pl. ha egy Armani öltönyben betoppansz a munka végén, adsz egy óriási rózsacsokrot, amit mindenki lát és hazaviszed a nagy lakásodba egy BMW-vel.
2/14 anonim válasza:
Ezt 20 évvel ezelőtt a nők is kérdezhették volna.
Csak ők feldolgozták, tovább léptek. Tessék követni a példát, nem rinyálni.
3/14 Krukutyán Levente válasza:
Hülyeség. "A nők nem egyformák" hogy jó apám egy részegen beböfögött "hatalmas" de annál igazabb mondását idézzem. Van aki értékeli. Legfeljebb az arány borult fel és manapság kisebb hányaduk.
4/14 anonim válasza:
A romantika és a testiség nem egymás ellentétei.
5/14 Lazy Lover válasza:
Egy perverz szajháká váltak hála a médía agymosásának
6/14 RoseTyler válasza:
Micsoda általánosítás! Én a nyálas, csöpögős romantikától rosszul vagyok, ellenben a törődést és az odafigyelést nagyon is értékelem. A testiség meg elég fontos része egy párkapcsolatnak.
7/14 anonim válasza:
Tudod, ebben az a csavar, hogy mikor ismerkedtem, a legtöbb pasi elhordott minden k_urvának, mert nem dobtam szét a lábam az első randin.
Na most akkor mi van?
8/14 Krukutyán Levente válasza:
Az hogy elég alpári férfiakkal ismerkedsz/ismerkedtél hetes.
9/14 anonim válasza:
Normális kapcsolatnak része a jó szex és a romantika is. Gond akkor van, ha választani kell, mert a pasi csak az egyikre képes... vagy egyikre sem.
Akkor az egy xar kapcsolat, amin nincs mit értékelni, ott ki kell lépni időben.
10/14 anonim válasza:
Mindkettő fontos lenne. Hiába romantikus valaki, ha nem jó a szex, vagy nem vonzódom hozzá... És a fordítottja se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!