Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivé lettek a nők? Már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivé lettek a nők? Már a normális kapcsolatokat nem tudják értékelni, a romantikát, csak a testiséget?

Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 23:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Értékelik a romantikát! Pl. ha egy Armani öltönyben betoppansz a munka végén, adsz egy óriási rózsacsokrot, amit mindenki lát és hazaviszed a nagy lakásodba egy BMW-vel.
2016. dec. 20. 23:10
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

Ezt 20 évvel ezelőtt a nők is kérdezhették volna.

Csak ők feldolgozták, tovább léptek. Tessék követni a példát, nem rinyálni.

2016. dec. 20. 23:10
 3/14 Krukutyán Levente ***** válasza:
62%
Hülyeség. "A nők nem egyformák" hogy jó apám egy részegen beböfögött "hatalmas" de annál igazabb mondását idézzem. Van aki értékeli. Legfeljebb az arány borult fel és manapság kisebb hányaduk.
2016. dec. 20. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
A romantika és a testiség nem egymás ellentétei.
2016. dec. 20. 23:18
 5/14 Lazy Lover ***** válasza:
18%
Egy perverz szajháká váltak hála a médía agymosásának
2016. dec. 20. 23:31
 6/14 RoseTyler ***** válasza:
82%
Micsoda általánosítás! Én a nyálas, csöpögős romantikától rosszul vagyok, ellenben a törődést és az odafigyelést nagyon is értékelem. A testiség meg elég fontos része egy párkapcsolatnak.
2016. dec. 20. 23:36
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Tudod, ebben az a csavar, hogy mikor ismerkedtem, a legtöbb pasi elhordott minden k_urvának, mert nem dobtam szét a lábam az első randin.

Na most akkor mi van?

2016. dec. 21. 02:27
 8/14 Krukutyán Levente ***** válasza:
16%
Az hogy elég alpári férfiakkal ismerkedsz/ismerkedtél hetes.
2016. dec. 21. 03:36
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Normális kapcsolatnak része a jó szex és a romantika is. Gond akkor van, ha választani kell, mert a pasi csak az egyikre képes... vagy egyikre sem.

Akkor az egy xar kapcsolat, amin nincs mit értékelni, ott ki kell lépni időben.

2016. dec. 21. 05:35
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettő fontos lenne. Hiába romantikus valaki, ha nem jó a szex, vagy nem vonzódom hozzá... És a fordítottja se jó.
2016. dec. 21. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!