Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van női bugyi meg cucc egy férfin?
Nem értem sok meleg női cuccokat hord.Ez engem taszít.
Hiába vagyok full meleg ki nem állhatom,amikor ilyet látok.
Olyan jó férfias boxerek vannak meg minden,de mikor egy férfin
női bugyi van,rosszul vagyok.
Mert a homofóbok kitalálták, hogy a transzszexualizmus téveszméjének elterjesztésével sokkal hatékonyabban lehet lejáratni és terrorizálni a normális melegeket, mint egyszerű bvziüldözéssel.
Jelenleg a "fejlettebb" országokban tömegesen csonkítanak meg fiatal homoszexuális hajlamú kiskorúakat, mert elhitették velük, hogy "rossz testbe" születtek. Ezt úgy nevezik, hogy gender-ideológia, melynek a melegjogokhoz nem sok köze van:
Ha a kérdés valóban általánosságban az, hogy egy férfin, akkor a válaszom az, hogy sok biszex pasi szeret hodani női holmit, érthető okokból.
De ha az a kérdés, hogy meleg férfin, azt én se egészen érteném... Persze az ostoba filmes sztereotípia más... A filmekben a meleg szerepeknél sajnos tendenciózusan összetévesztik a nemi identitást a nemi orientációval...
Bár a női holmi viselése nem minden esetben nemi identitástól függ, de többnyire igen: a biszex orientációjú férfiak egy része (főleg azon belül a passzívak egy része) női, vagy férfi-női keverék nemi identitású, épp ezért a női ruha viselése nem áll messze tőlük, pontosabban tőlünk, mivel én is ilyen biszex férfi vagyok.
Habár egyedül nem igazán hordom, partnerem azonban sajnos eddig kevés volt, lévén vidéki vagyok és csupán 40 felett kezdtem bele az azonos neműekkel való szexelésbe. Ha vonzó pasival vagyok, nőnek szeretem érezni magam mellette. Ha nővel vagyok, akkor meg férfinak érzem magam mellette.
Én heteró vagyok.
Sok női cuccom van leginkább fehérnemű, szoknya.
Szeretem mert kényelmes.
Bodyban alszom Pl.
Ennyi csak.
Semmi nőiességet nem élek ki vele mert közben meg a feleségemmel szeretkeztem...
Egyszerűen férfiaknak nem csinálnak olyan anyagokból fehérneműt amit én szeretek hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!