Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szexpartneretek volt? Tényleg annyi?
Figyelt kérdés
Mindig meglep mikor valaki azt állítja 5-6. Aztán mikor dumálunk kiderül dugott ezzel dugott azzal és az bőven 5-6 felett van. Szóval sose értem miért kamuzik a többség. Nekem az a véleményem, hogy nem az a gáz ha sok a partner, hanem ha válogatás nélkül és védekezés nélkül. Nekem sok volt pl, de mindig védekeztem és a többséggel nem 1 tali volt. Persze ha nincs meg a kémia az lehet csak 1 talis lesz, de azért nem tartom gáznak, hogy több sráccal voltam. Ez szerintem nem jelent semmit. Élvezzük az életet.2023. dec. 29. 11:58
2/15 anonim válasza:
Szexpartnerem csak 8 volt, lehetett volna gondolom több is ha nem vidéki vagyok, sőt nekem igényem is lenne többre.
4/15 anonim válasza:
Sajna nekem se jött még össze, de még csak mostanság törtek elő újra a vágyaim fiúk iránt.
5/15 anonim válasza:
Hát évi 6 tuti van. De néha több is. Én is ésszel, szűrésre járva, stb. Szeretem a szexet és izgat, hogy megkaphatok új srácokat is. :)
6/15 anonim válasza:
Kérdező, abszolút így van, nekem ötven felett, de egy csalódás után sok callgirllel voltam. Aztán lecsengett, volt másfél évig egy sugarbabym, vele jól elvoltunk, csak eltűnt. Mindig vigyáztam a magam és a csajok egészségére is. A "rossz" lányokból sem akartam ilyen sokat, de volt, hogy eltűntek, vagy elszemtelenedtek.
7/15 anonim válasza:
Az egyalkalmasakat én se szoktam belemondani. Nem jellemző rám, de azért volt néhány ilyen is, főleg huszonévesen.
Akivel úgymond viszonyom volt, az összesen 6 srác. És ez frankó! :)
8/15 Jani Belucci válasza:
64. Tényleg annyi, még listát is vezetek róla.
9/15 anonim válasza:
1
Ha csak orál is számít akkor 2
10/15 anonim válasza:
Nekem 100 felett van száma de ez közel 20 év alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!