Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy jött rá, hogy valójában meleg, aktív vagy passzív?
Fokozatosan, bár én biszex férfi vagyok. Ovis korban még nem alakul ki az orientáció senkinél, de ott is lehetnek elgondolkodtató jelek. Ovis koromban a lányok punija inkább megijesztett, de önmagában ez se utal "kialakult" orientációra, viszont fiúba voltam szerelmes ovis koromban, ám szerintem ez pánszexuális jellegű volt. Mások kukija sem érdekelt kicsi koromban.
Kamasz koromban folyton lányokba voltam szerelmes, de nagyon megtetszett egy lányos fiú is. Csak ezt rohadtul szégyeltem még titokban is, így maradt a csajok iránti érdeklődésem.
Huszonévesen tanultam némi pszichológiát, és eközben ráébredtem biszexualitásomra, arra, hogy nagyon vágyok faszt szopni és tudatalatt ki tudja, mióta... Kb 30 évesen el is fogadtam magam titokban ilyennek és örülök is annak, hogy eggyel kevesebb lett az elfojtásom. :) A harmincas éveim során sejtettem, hogy az ánuszom érzékeny,főleg amikor egy csaj meg is simogatott ott, ruhán át. Aztán olykor tárgyakat dugtam fel magamnak, de ez semleges érzés mindmáig. Viszont tudatosodni kezdett eközben azon vágyam is, hogy valódi faszt szerintem élveznék a fenekemben is, nemcsak a számban. Eddig az orált próbáltam és imádok szopni és imádom a g3cit is a számban, arcomon szintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!