Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív melegek, miért erőltet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív melegek, miért erőltetitek az análist ha valójában nem okoz örömöt?

Figyelt kérdés
A végbél az nem szexre lett kitalálva, és számtalan passziv panaszkodik hogy fáj nekik az anális szex, de a párjuk miatt engedik. Tipikus duma: mert szeretem a párom. Az nem szeretet hogy jótékonyságból odatartja bárki is a hátsóját. Ez önmegalázás kategória. Plusz ha a másik szeret titeket, és tudja hogy fáj nektek, nem is akarna análisan szexelni, mert nem akar fájdalmat okozni. Amikor valamelyik passzív azt mondja hogy fáj a hátsója anál alatt/után, akkor felteszem a kérdést: dicsekszel vagy panaszkodsz? Plusz anál alatt miért nem szólnak az aktívnak hogy fáj? A passzívak ilyen karitatívak, és öngyűlölőek, hogy megtesznek olyat ami fáj?
2023. aug. 3. 13:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Ki mondta hogy nem okoz örömöt? Kell némi gyakorlás hozzá, mire megedződik hozzá odalent az ember, és nem árt némi előkészület. De ha kellően ellazulsz, akkor nagyon jó érzés, erősebb orgazmussal jár. Persze ha türelmetlenül csináljak, akkor történhetnek bajok, csakis ésszel szabad.
2023. aug. 3. 13:32
 2/19 A kérdező kommentje:
Én az aktív vagyok, és mindig kérdezem a passzívat hogy szereti-e análisan? Válasz minden esetben hogy imádják jó keményen, de sikosítóval. Egy liter sikosítóval is fáj nekik. Ha gyengeden csinálom sikosítóval akkor is fáj nekik. De mindig otólag mondják el. Alatta nem szólnak hogy bocs mégsem jo, kellemetlen. Nekem megmegalázó ez, mert örömöt akarok okozni, nem fájdalmat. Erre: nem mertem szólni, jó hogy nekem jó stb. Megalázó ez rám is és a passzívra nézve is.szóval miert ilyen önfeláldozóak a passzívak?
2023. aug. 3. 13:37
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Na hát én minden esetben szólok, ha a párom túl gyorsan kezdi, leorditom a fejét. Kell hogy kb 4-5 percig folyamatosan NAGYON lassan mozogj ki-be. Utána már tágul annyit, hogy szépen lassan lehet gyorsulni, és egy ponton hirtelen elkezd nem fájni, csak nagyon jó érzés lesz. A sikositas pedig tényleg fontos, de a türelem sokkal inkább. Szóval ennyi tanácsot tudok adni, meg hogy mondd meg a partnernek hogy szóljon ténylegesen ha fáj neki. 😁 Ha ehhez tartjátok magatokat, akkor a vége a passzívnak is remegős lesz.
2023. aug. 3. 13:46
 4/19 A kérdező kommentje:
Mindig kérem szóljanak ha fáj. Jo szólok, mondják, aztán nem szólnak.
2023. aug. 3. 14:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szólnak, az ő (mi) bajuk. Én szólok
2023. aug. 3. 15:01
 6/19 anonim ***** válasza:
77%

1l Síkosító "

Ne viccelj

Te dugtál már egyáltalán?

1x dugtál és ilyesmi élményed volt?

Baszni nem tudunk megtanítani

Közeledben van esetleg egy normális aktív, beszélges vele van mit tanulnod.

Tényleg nem kamu ez a kérdés írjál privátot, és felvilágosítalak alap dolgokról.

2023. aug. 3. 16:50
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Szüzet dugsz akkor az fáj neki nem fogja elsőre élvezni, másodjára se biztos-de ettől függetlenül kívánja a szexet.

Nagyon ki kell nyalnod nyelvedet bedugod neki amíg az nem megy addig a farkaddal se kell erőlködni a behatolással.

Nagyon sokszor kamuznak hogy ők nem szüzek, vagy épp 1éve nem járt ott senki és semmi az kB. Ugyanaz. Eljutottál oda hogy a nyelved be tudod dugni akkor Síkosítod be az ujjaidat, kerekecske gombocska játszol vele kicsit ha érzed hogy akadáj nélkül becsuszan az ujad

Húzhatod a gumit, nagyon lassan

Berakod bent van akkor is vársz még vele mielőtt el kezdet finoman tologatni megdicséred szép vagy jóvagy te vagy a leggyönyörübb... Mikor ilyen "szűk" passzívval vagy nem a te élvezeted az első.

Érezni fogod ha kitágul és püfölheted, ha nem hagyad hogy kiverje magának miközben benne vagy. Majd utána te rávered,vagy el se élvezel.

Így bánsz velük akkor sorba fognak állni érted.

Garantálom.

Ők se tudják hogy erre vágynak!

Mert mindegyik egyből mindent akar, meg 2faszt is, de egyél se bír el.

Part2 ért jelentkezz

2023. aug. 3. 17:15
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem szüzek! Aki pedig s basznit írta, na ő biztos magából indul ki!
2023. aug. 3. 19:01
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Milyen síkosítóval próbálkoztál? Nekem speciel a víz- és olaj alapú is jó. Viszont ha nem csak ujjazás hanem dugás is történik, akkor vízalapú kell, mert az olajos elvékonyíthatja a gumit. Ergo az óvszer minősége is befolyásolhatja a választást.

Illetve a síkosító mennyisége is, néha nagyon sok is kellhet.

2023. aug. 3. 19:23
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

Én imádom az anált, könnyen el is lazulok, a legritkább esetben szokott fájni. Viszont sokáig nehéz volt számomra szólni a partnernek, hogy lassítson, mert gyermekkoromban szexuális abúzus ért, ami azért nyomott hagyott. A legutóbbi kapcsolatomban már egészen jól sikerült ezt a problémát orvosolni, a párom egyrészt bátorított, dicsért, és rengeteget csókolt, cirógatott szex közben, így azért lényegesen könnyebb volt szólnom. Én meg a másik oldalon bátorítottam, mert ő meg odakint, a való életben volt bátortalan, én meg ott nagyon határozott és erélyes, tehát ott nekem volt előnyöm, és minden lehetőséget megadtam rá, hogy kritizáljon akár engem, akár amit csináltam, bátorítottam is rá. Én itt, ő meg ott, de szép lassan sikerült ezeket a gátlásainkat levetkőzni.

De a kérdésed jogos. A traumafeldolgozásom egyik legfontosabb pontja volt az, amikor rájöttem, hogy nem azért vagyok fullpasszív, mert ki akarom szolgálni a másikat, hanem azért, mert élvezem. Tényleg még a gondolattól is borsódzik a hátam, hogy aktív legyek. És a másik nagyon fontos pont az arra való ráeszmélés volt, hogy a passzív szerep nem egyenlő az alárendelt szereppel, hanem egyenlő vagyok a partneremmel.

Nem tudom, másnak pontosan mi lehetett a háttérben, nekem ez volt. Most már szólnék, ha fájna.

22/p

2023. aug. 4. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!