Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív melegek, miért erőltetitek az análist ha valójában nem okoz örömöt?
1l Síkosító "
Ne viccelj
Te dugtál már egyáltalán?
1x dugtál és ilyesmi élményed volt?
Baszni nem tudunk megtanítani
Közeledben van esetleg egy normális aktív, beszélges vele van mit tanulnod.
Tényleg nem kamu ez a kérdés írjál privátot, és felvilágosítalak alap dolgokról.
Szüzet dugsz akkor az fáj neki nem fogja elsőre élvezni, másodjára se biztos-de ettől függetlenül kívánja a szexet.
Nagyon ki kell nyalnod nyelvedet bedugod neki amíg az nem megy addig a farkaddal se kell erőlködni a behatolással.
Nagyon sokszor kamuznak hogy ők nem szüzek, vagy épp 1éve nem járt ott senki és semmi az kB. Ugyanaz. Eljutottál oda hogy a nyelved be tudod dugni akkor Síkosítod be az ujjaidat, kerekecske gombocska játszol vele kicsit ha érzed hogy akadáj nélkül becsuszan az ujad
Húzhatod a gumit, nagyon lassan
Berakod bent van akkor is vársz még vele mielőtt el kezdet finoman tologatni megdicséred szép vagy jóvagy te vagy a leggyönyörübb... Mikor ilyen "szűk" passzívval vagy nem a te élvezeted az első.
Érezni fogod ha kitágul és püfölheted, ha nem hagyad hogy kiverje magának miközben benne vagy. Majd utána te rávered,vagy el se élvezel.
Így bánsz velük akkor sorba fognak állni érted.
Garantálom.
Ők se tudják hogy erre vágynak!
Mert mindegyik egyből mindent akar, meg 2faszt is, de egyél se bír el.
Part2 ért jelentkezz
Milyen síkosítóval próbálkoztál? Nekem speciel a víz- és olaj alapú is jó. Viszont ha nem csak ujjazás hanem dugás is történik, akkor vízalapú kell, mert az olajos elvékonyíthatja a gumit. Ergo az óvszer minősége is befolyásolhatja a választást.
Illetve a síkosító mennyisége is, néha nagyon sok is kellhet.
Én imádom az anált, könnyen el is lazulok, a legritkább esetben szokott fájni. Viszont sokáig nehéz volt számomra szólni a partnernek, hogy lassítson, mert gyermekkoromban szexuális abúzus ért, ami azért nyomott hagyott. A legutóbbi kapcsolatomban már egészen jól sikerült ezt a problémát orvosolni, a párom egyrészt bátorított, dicsért, és rengeteget csókolt, cirógatott szex közben, így azért lényegesen könnyebb volt szólnom. Én meg a másik oldalon bátorítottam, mert ő meg odakint, a való életben volt bátortalan, én meg ott nagyon határozott és erélyes, tehát ott nekem volt előnyöm, és minden lehetőséget megadtam rá, hogy kritizáljon akár engem, akár amit csináltam, bátorítottam is rá. Én itt, ő meg ott, de szép lassan sikerült ezeket a gátlásainkat levetkőzni.
De a kérdésed jogos. A traumafeldolgozásom egyik legfontosabb pontja volt az, amikor rájöttem, hogy nem azért vagyok fullpasszív, mert ki akarom szolgálni a másikat, hanem azért, mert élvezem. Tényleg még a gondolattól is borsódzik a hátam, hogy aktív legyek. És a másik nagyon fontos pont az arra való ráeszmélés volt, hogy a passzív szerep nem egyenlő az alárendelt szereppel, hanem egyenlő vagyok a partneremmel.
Nem tudom, másnak pontosan mi lehetett a háttérben, nekem ez volt. Most már szólnék, ha fájna.
22/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!