Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki ennyire szűk legyen?
Egy kis előjáték az kell, higy ellazuljon. Meg síkosítót is kell használni.
Az aktívak azért szeretik ha szűk a lyuk?
Pont úgy látom, mint
#5 és #8.
Én uni/passzív vagyok, és izgat a vágy, hogy végre megdugjon egy szimpi férfi! Azonnal fel tudok különféle, megfelelő alakú, vékony tárgyat dugni magamnak, pusztán egy kevés nyál kell hozzá, tehát síkosító nélkül is, annyira baszatnám már magam... Vágyom rá, hogy a fenekembe felkerüljön egy faszt és pláne egy élő ember, aki szimpatikus, magáévá tegyen eközben! Odaadni magamat testileg lelkileg...
Tehát így van, ahogy #5 írja, az egyik döntő tényező a vágy arra, hogy faszt kapni popsiba. Ha a vágy megvan erre, izgatottan átengedi magát a passzív az aktívnak, és lazán beengedi a végbélzáróizom. Ez az egyik fő tényező az ellazuláshoz.
Na de egy vastagabb...? Hát nem tudom... Ha végre megdugnának vékony farokkal, lehetséges, hogy fokozatosan az egyre vastagabbat is be tudnám fogani, aztán lehet, hogy már 5 centi átmérőt sem bírnám, erről már lövésem sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!