Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A legtöbb meleg mit nem ért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb meleg mit nem ért azon a kérdésen, hogy "Mik az elvárásaid?"?

Figyelt kérdés

Meg szoktam ezt kérdezni, hogy hamar kiderüljön van-e bármi esélyem nála. A legtöbben vagy nem értik a kérdést, vagy azt válaszolják, hogy nincsenek elvárásaim, csak ... (és itt elkezdi sorolni az elvárásait).

Szerinted miért okoz számukra ekkora gondot egy ilyen egyszerű kérdésre válaszolni? Vagy miért gondolják, hogy nem minősül elvárásnak, hogy legyél passzív / legyél ápolt / stb. Milyen formában kellene feltennem a kérdést, hogy ezt értsék ki belőle, amit mondani akarok?

2023. dec. 27. 11:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos ismerkedéskor ez a kérdésed.én is meg szoktam kérdezni.szerintem azért mert nagyon nem szoktak ilyeneken gondolkozni.az is lehet ,hogy azért mert sokaknak aztán teljesen mindegy mert csak szexet keresnek.én úgy szoktam megkérdezni ,hogy milyen fiúk tetszenek neked...jó olvasni hogy van akit érdekelnek az ilyenek
2023. dec. 27. 12:31
 2/22 A kérdező kommentje:

Te csak egy képnélküli senki vagy, minimális hasonlóságot nem érzek veled.

2023. dec. 27. 12:47
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, már megint mindenki más a hibás?

És most komolyan 1 szón lovagolsz? Az kérdezed, hogy miért okoz számukra ekkora gondot egy ilyen egyszerű kérdésre válaszolni, közben meg odaírod zárójelbe, hogy "(és itt elkezdi sorolni az elvárásait)".

Akkor tulajdonképpen választ kapsz a kérdésedre, nem??? Felsorolja az elvárásait, amit kérdeztél tőle! Most tényleg azon kattogsz, hogy ők nem az elvárás szót használják erre??? Nem tök mindegy, minek nevezik, ha utána elkezdik sorolni és te választ kapsz a kérdésedre??? Nem futsz 100-zal, ember.

2023. dec. 27. 13:56
 4/22 Jani Belucci ***** válasza:
100%
A "Mit keresel?", "Milyen pasit keresel?" szerintem jobban kifejezi azt amit te akarsz kérdezni.
2023. dec. 27. 13:58
 5/22 A kérdező kommentje:

Igen, ezen lovagolok. A zsigeri reakciót kutatom tudományosan. Hogy miért fontos az egyszerű embereknek valamit már azelőtt letagadni, hogy megértették a kérdést. Ha mondjuk megkérdezem tőlük, hogy rossz embernek tartod-e magad, akkor zsigerből azt válaszolják, hogy nem. Ha vártak volna 2 másodpercet a válasszal, akkor legalább elhinném, hogy nem zsigerből válaszoltak.

2023. dec. 27. 14:22
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Feleslegesen agyalsz és idegesíted magad olyasmin, aminek az égvilágon nincs semmi értelme. Amit meg példának hoztál, azt önismeretnek hívják. Nyilván mindenki gondolkodott már önmagáról, nem ott fog elkezdeni elmélkedni saját magán előtted, amikor feltesznek neki egy ilyen kérdést, hanem van egy kialakult, megszilárdult képe saját magáról, régebbről, korábbról és egy ilyen kérdésre azonnal tudja a választ.

Most ha én megkérdezem tőled, hogy szereted-e a karácsonyt vagy a Fideszt, nem ott fogsz elkezdeni töprengeni a válaszon előttem, hiszen már tudod a választ magadban. Ez az önismeret része. Az ember tisztában van bizonyos dolgokkal saját magában. Nekem az lenne a furcsa, ha ott kezdene el mérlegelni előttem valaki egy ilyen kérdésre, hogy rossz embernek tartja-e magát. Az azt jelenti, hogy egyáltalán nem ismeri önmagát semennyire sem.

2023. dec. 27. 14:39
 7/22 A kérdező kommentje:

Attól, hogy valamire tudod a választ, még válaszolhatsz megfontoltan a zsigeri helyett. Lehet, hogy a megfontolt válasz is csak pár tized másodpercig tart, de semmiképpen se azonnali, mint a zsigeri.

A zsigeri azt jelenti, hogy reflexszerűen kifolyik belőled a válasz, amit magad se tudsz kontrollálni. Olyan, mint a térdreflex. Az egyszerű embereknek az a kérdés, hogy rossz embernek tartod-e magad, pontosan ugyanolyan impulzusnak minősül, mint a kiskalapáccsal a térdre ütés. Rögtön követi a reakció, függetlenül attól, hogy mire gondol az illető.

2023. dec. 27. 15:27
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Az embereknek először magukkal szemben kéne elvárásának lennie.Másokkal szemben igények lehetnek,de elvárások nem !

És akkor nem fordulna elő, hogy 2/10- es pasik 11/10-eset akarnának.

Ezeket nem a kérdezőre írom,hanem általánosan.Itt van ugyanis a legtöbb súrlódás,sértődés az ismerkedésben.

2023. dec. 27. 17:04
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok.....hát kedves kérdező én ahogy te írtad minimális hasonlóságot sem szeretnék veled,de sajnos egy valamiben hasonlítunk....Te is egy képnélküli senki vagy.És az is lehet ,hogy te tudományosan meg tudod magyarázni a válaszokat,de te egy igazi frusztrált paraszt vagy.
2023. dec. 27. 18:47
 10/22 A kérdező kommentje:

Képtelen vagy magadtól rájönni, hogy a képnélküli azt jelenti, hogy társkereső oldalakon kép nélkül házal másoknál? Nem pedig azt, hogy GYK-n nincs kirakva képe, ami nem is lehetséges?

2023. dec. 27. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!