Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek magasak a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magasak a meleg srácok elvárásai társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Itt nem csak a külsőségekre gondolok, hanem a személyiségre, esetleg anyagi helyzetre vonatkozó igényekre is.
2020. nov. 7. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen
2020. nov. 7. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagyon nagyok.De nem is baj az elvárás,ha aki elvár, az is adna "színvonalat "...

Mert egy 3-as férfi biztos 9- 10 -eset keres.

És komoly kapcsolatra nem is keres senki.

2020. nov. 7. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. komolyra keresek, és éppen ezért nem találok. 20f
2020. nov. 7. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Ugyan úgy a heteróknál is

2020. nov. 7. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Nekem csak reális elvárásaim vannak. Sokak szerint jól nézek ki, ennek ellenére az összes párom átlagos kinézetű volt. (8 srácból akikkel összesen randiztam, 5nek volt legalább 15-25 kiló súlyfeleslege) Személyiségből annyi elvárásom van hogy legyen kedves, ne legyen unalmas, és meglegyen a közös hang, ezen kívül minden más másodlagos.

18/f

2020. nov. 7. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
azért a sok 18,19,20 éves....
2020. nov. 7. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen.de mindenki saját maga tudja akar e párt vagy csak "horgászik"
2020. nov. 7. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon magasak az elvárások, különösen a külsőre vonatkozóan, nekem ez a tapasztalatom. Ehhez szerintem az is hozzá tartozik, hogy a melegek elsősorban online tudnak ismerkedni, legalábbis jóval kevesebb lehetőségük van személyesen mint egy hetero embernek. Így gyakorlatilag az online térben mint egy webáruházban kiválasztja, aki szimpatikus, és ha nem kell, egyszerűen "visszaküldi".
2020. nov. 10. 08:00
 9/9 Péter 26 ***** válasza:
87%
Én is komolyat keresek,passzív vagyok
2020. nov. 10. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!