Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van egy ember, aki a planetromeo képei alapján nagyon jól néz ki, de azt mondja, hogy élőben úgyse fog ő tetszeni nekem. Azt mondja, hogy a múltban minden második ember visszautasította őt találkozásnál, ezért már csak olyanokkal hajlandó találkozni, akik megígérik, hogy lesz szex, bárhogy is néz ki.2023. dec. 23. 16:17
21/30 anonim 

válasza:

Olyan, mintha E/3-ban beszélnél magadról, és megnyugtatást vártál volna a válaszokból, hogy nem vagy gáz. Az a baj, hogy de. Gáz az egész szitu. Ha te vagy, ha tényleg te futottál valaki ilyenbe.
22/30 A kérdező kommentje:
A legszörnyűbb az egészben, hogy kerek-perec kimondod, hogy az a normális, ha paranoid módjára kerülünk minden gyanús találkozót. Tehát gyakorlatilag beismered, hogy te is olyan vagy, mint az a 200 ember, aki az elmúlt 10 évben a találkozónk előtt letiltott/eltűnt/mellébeszélt. És még hozzáteszed, hogy ez a normális.
2023. dec. 24. 13:01
23/30 A kérdező kommentje:
És valóban, könnyű lesz önigazolni magad, hisz ti vagytok a többség. 10 emberből, aki megkeres engem, max. 3 akar találkozni. A többi valahogy, valamikor felszívódik. Szóval ezzel a 70 százalékos hátszéllel nagyon is azt fogod érezni, hogy ti vagytok a normálisak.
2023. dec. 24. 13:04
24/30 anonim 

válasza:

Te miről beszélsz?😂😂😂
Boldog karácsonyt!
25/30 Jani Belucci 

válasza:

Ohh basszus, jól felültem neked. Te a szokásos "mindenki hibás csak én nem" troll vagy. Én marha meg már majdnem aggódtam érted. Taps taps.
26/30 anonim 

válasza:

Én már az elejétől fogva tudtam, hogy ő az. Annyira jellegzetes a stílusa és fordított a gondolkodásmódja, hogy kapásból felismertem. Na de most őszintén: ki az, aki bevállalt volna egy ilyen randit? Épeszű ember biztos nem. Innen lehetett tudni, ki a kérdező. És most is full meg van győződve róla, hogy mindenki hülye, mert nem ment volna bele egy ilyen rizikós taliba.
27/30 Jani Belucci 

válasza:

Valószínűleg ő maga ez a felvázolt két lábon járó red flag.
28/30 A kérdező kommentje:
Ha az elejétől tudtad volna, nem lettél volna képes kibírni, hogy le ne írd. Te csak utólag okoskodsz.
2023. dec. 24. 18:00
29/30 A kérdező kommentje:
Megmondtam, hogy egymást fogjátok támogatni, mert mindannyian ugyanazt a tábort képviselitek, akik a találkozókat minden áron akadályozzák.
2023. dec. 24. 18:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!