Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinálnál ilyenkor?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy ember, aki a planetromeo képei alapján nagyon jól néz ki, de azt mondja, hogy élőben úgyse fog ő tetszeni nekem. Azt mondja, hogy a múltban minden második ember visszautasította őt találkozásnál, ezért már csak olyanokkal hajlandó találkozni, akik megígérik, hogy lesz szex, bárhogy is néz ki.
2023. dec. 23. 16:17
1 2 3
 11/30 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Jajj bro... Most mondanám hogy tanulópénz. De remélem hogy csak egy csalódásban lesz részed, és nem egy nemi erőszakban. Ha egyedül vagy otthon, akkor legalább kamuzz valamit, hogy van lakótársad, aki bármikor megjöhet, vagy ott van a szomszéd szobában.
2023. dec. 23. 17:41
 12/30 A kérdező kommentje:
De miért kamuznék, ha szexelni akarok vele? Komolyan nem értem mi bajod.
2023. dec. 23. 17:56
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Zero eselye van annak, hogy barkinek elore igerjek. A prosti is mondhat nemet, ember.
2023. dec. 23. 18:46
 14/30 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Csak azt mondom hogy legyél óvatos.
2023. dec. 23. 18:46
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon naiv vagy. És az is tuti, hogy egy nagyon csúnya emberrel fogsz dugni. :) Nyilván nem ő van a képeken, vagy 40 évvel ezelőtti képeket küldött magáról, amikor még 75 kiló volt és majd ott áll előtted egy lerobbant 60-as kopasz kövér 130 kilós ronda, ápolatlan papa, de hajrá, mert megígérted neki. Nem is értem miért nem látod, hogy mekkora red flag az egész szitu. Hallgass a Janira!!! Legyél óvatos!

Szerinted mennyire kell csúnyának vagy igénytelennek lenni ahhoz, hogy csak olyanokkal találkozik, akik tuti szexelnek vele látatlanul is (vagyis bárkivel, akivel előtte még nem találkoztak)? Csak nagyon alja ember ír ilyet, akivel senki sem akar szexelni. És annak meg van az oka... Már rég be kellett volna kapcsoljon a vészvillogód.

2023. dec. 23. 19:26
 16/30 A kérdező kommentje:

Csakhogy minimális igazság nincs abban, amit írsz. Jól nézett ki és jó volt vele szexelni.

2023. dec. 23. 20:20
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ő egy kamus pasi akivel sosem fogsz talizni
2023. dec. 23. 21:24
 18/30 steven95 ***** válasza:
97%

#16 kivétel erősíti a szabályt. Mert egyszer pozitív élményed volt egy ennyire "redflages" ügyben, nem azt jelenti hogy máskor is így lesz. Te még nem ütötted meg a bokád úgy látszik az internetes társkeresés világában.

Nyílt helyen találkozunk, nem magunkról/címről sok infót, és nem ígérgetünk előre semmit. Alapszabály. Majd belejössz...

A fenti leírásod mind arról szól, "mi van ha pozitív a kimenetele..." miközben semmi biztosítékod nem volt igazán arra, ha nem...

Persze feltételezzük mi itt naivan, hogy az a fajta személy vagy aki érdemes egy kis okításra. Ha nem akkor meg úgy is mindegy. Kívánok sok tapasztalatot, hogy biztonságosan és eredményesen ismerkedj a jövőben.

2023. dec. 24. 00:12
 19/30 A kérdező kommentje:
Szerintem a válaszolókkal sokkal nagyobb baj van itt. Társkeresőkön nem a kérdező-félék, hanem a válaszoló-félék okoznak nekem is fejtörést, akik egyik pillanatban azt állítják, hogy találkoznának a következő pillanatban meg minden erejükkel akadályozzák azt.
2023. dec. 24. 10:49
 20/30 A kérdező kommentje:
És itt a tapasztalatlanok ti vagytok. Már számtalanszor vertek át, és egyikük kisugárzása se volt hasonló a mostani illetőhöz. Szóval ti se csinálnátok mást, csak indokolatlanul akadályoznátok egy találkozót.
2023. dec. 24. 10:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!