Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van esélyem erre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem erre?

Figyelt kérdés
Én egy 22 éves srác vagyok aki hosszútávú kapcsolatra vágyik, nincs ebben semmi érdekes. Vagy mégis? Úgy gondolom hogy jó testem és szép arcom van (nyilván mindenki esete nem vagyok).Látásból tapasztalatból tudom mi megy a társkeresőkön ezt tudja mindenki aki komolyat keres.Na erre dobok még rá én egy lapáttal hogy imádom a BDSMet na de hogy még tekerjek eggyet a történeten ezen kívül az átlag életben vágyom a romantikára a közös programokra és a szeretetre tehát mindenre amit egy átlag párkapcsolatban meg lehet találni. A hálóban viszont SUB szerepet töltök be. Eddigi tapasztalataim alapján aki SM beállítottságú az nem akar semmi komolyat csak mindenkivel összeszűrni a levet. Eddig 2 két éves kapcsolatom volt akik igazából elfogadták a SUB oldalam de alapból nem vonzotta őket ez a Sub-Dom dolog csak izginek találták de persze ez elveszett egy idő után és már csak nyűg volt számukra ami amúgy nem is esett valami jól. Szóval szerintetek van olyan ember aki a Dom szerepet tölti be ugyan akkor kapcsolatot szeretne?
2023. dec. 23. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Van, de nem tudni mekkora. Ezt majd pont te fogod tudni megmondani x év múlva, hogy találtál-e ilyen párt magadnak. Ezt nehéz megjósolni neked. Az is lehet, hogy kinövöd ezt, elvégre még elég fiatal vagy. Változhat az érdeklődésed, személyiséged.

Valószínűleg azért volt nyűg számukra, mert már kiéltétek azt a fantáziát, és már nem volt izgalmas. Ez várható és teljesen normális egy kétéves kapcsolatban, hogy új dolgokat kell kipróbálni, csavarni egyet az eddigieken.

2023. dec. 23. 17:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem soha nem fogom kinőni mert már most nagyon az életem része sima dolgok soha nem érdekeltek ezen a téren és azért valjukbe az sm a végtelen lehetőségek tárháza
2023. dec. 23. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Valaki nagyon jól fog járni veled, egyébként 22 vagy, milyen korosztályban képzelted el, illetve keresel kapcsolatot?
2023. dec. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!