Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Örökösen titkolni a szülők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökösen titkolni a szülők elöl a melegséget, hány ilyen lehet?

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 13:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Nincs alibibarátnő meg megvezetett család, de kis falu, évi 1 dugás, ennyiért én nem vállalom fel magam, egyszerűbb így.
2023. dec. 23. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha egyszerűbb így, akkor mi a gond?

Biztos nem te vagy az egyetlen.

2023. dec. 23. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Persze, sajnos rengeteg ilyen eset van. De! Minél tovább rejtőzöl, annál jobban rá fog menni a mentális egészségedre. Persze, az előbújás nagyon nehéz, és nincs olyan, hogy egyszer ráveszed magad, és kész, sokszor kell, és sose lesz vége. De egyre könnyebb lesz. Kitartást!
2023. dec. 23. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 2eve mondta el. Nem volt könnyű de elfogadtuk. Nagyon szeretjük és nagyon jó a kapcsolatunk. A barátai is tudják és e miatt senki sem hátrált el tőle.
2023. dec. 23. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
32 vagyok, de sose fogom elmondani nekik. Mondjuk én el is húztam a pasimmal Ausztriába.
2023. dec. 23. 15:50
 6/8 steven95 ***** válasza:
100%

Felvállaltam magam valamennyire, mert tudtam így lehet több boldogságom is, ami majd utólag igazolja hogy megérte. Veled vagyok lélekben azért és a hozzád hasonlókkal, egyik döntés sem könnyű. Talán egy dugásnál mindenki többet szeretne...

Az a baj az emberek rosszul gondolkodnak. Azért mert mosolyogsz nem leszel boldog, de ha boldog vagy mosolyogni fogsz. Ugyanígy, csak mert nem éled meg önmagad, még nem leszel hetero. Az a nevetséges képzetük, hogy ha megéled, mintha visszafordíthatatlanul megpecsételed, hogy tényleg nem leszel hetero, de hát már most sem vagy az. Ez egy tagadás. Ennek a -tudtukon kívüli, s még... nem létező - tagadásnak asszisztálsz, és nem azzal bántanád őket, hogy mi vagy, hanem hogy szembesíted majd a tagadással, amivel nem akarnak szembesülni. Helyettük - velük képzelt összhangban - hozol döntést arról, hogy nem heterónak lenni választás, és van "jó" választás, amit HA tudnának hogy meghoztál, "értékelnék".

Nem lesz gyereked valószínű. Nem leszel boldog valószínű. Nagy eséllyel egyedül maradsz. A SEMMIÉRT cserébe akarsz megfelelni.

A változás drasztikus, de talán mindenki eljutHAT egy pontra , hogy mikor van elege az addigiakból és bátorságot merít valami nagyot tenni. Ha egy negatív , gyűlölködő és kiközösítő közegben ilyen életdöntésre juttatja az embert, gondold el, hogy egy pozitív környezetben, ahol a a barátok a pároddal együtt hívnak vendégségbe hogyan növelné a boldogságra törekvés jogos belső akaratát.

A mérhetetlenül nehéz problémával nem vagytok egyedül. De a másik oldalon sem lennétek azok... A döntésed tiszteletben tartjuk, de amikor van lehetőségem én is megpróbálom a sorstársakat átbillenteni, ezért ne haragudj.

Legyen kellemes karácsonyi ünneped/ünnepetek. Amíg csak lehet szeresd szeretteid és ÖNMAGAD...adj meg neki(k) mindent. :)

2023. dec. 23. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem titkoltam,az első perctől fogva felvállaltam és örülök neki!

Így szabadon élek, nem csapok be senkit és nem kell hazudozó senkinek!

2023. dec. 25. 06:17
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
"Sajnos" rengeteg srác titkolja.
2024. jan. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!