Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökösen titkolni a szülők elöl a melegséget, hány ilyen lehet?
Ha egyszerűbb így, akkor mi a gond?
Biztos nem te vagy az egyetlen.
Felvállaltam magam valamennyire, mert tudtam így lehet több boldogságom is, ami majd utólag igazolja hogy megérte. Veled vagyok lélekben azért és a hozzád hasonlókkal, egyik döntés sem könnyű. Talán egy dugásnál mindenki többet szeretne...
Az a baj az emberek rosszul gondolkodnak. Azért mert mosolyogsz nem leszel boldog, de ha boldog vagy mosolyogni fogsz. Ugyanígy, csak mert nem éled meg önmagad, még nem leszel hetero. Az a nevetséges képzetük, hogy ha megéled, mintha visszafordíthatatlanul megpecsételed, hogy tényleg nem leszel hetero, de hát már most sem vagy az. Ez egy tagadás. Ennek a -tudtukon kívüli, s még... nem létező - tagadásnak asszisztálsz, és nem azzal bántanád őket, hogy mi vagy, hanem hogy szembesíted majd a tagadással, amivel nem akarnak szembesülni. Helyettük - velük képzelt összhangban - hozol döntést arról, hogy nem heterónak lenni választás, és van "jó" választás, amit HA tudnának hogy meghoztál, "értékelnék".
Nem lesz gyereked valószínű. Nem leszel boldog valószínű. Nagy eséllyel egyedül maradsz. A SEMMIÉRT cserébe akarsz megfelelni.
A változás drasztikus, de talán mindenki eljutHAT egy pontra , hogy mikor van elege az addigiakból és bátorságot merít valami nagyot tenni. Ha egy negatív , gyűlölködő és kiközösítő közegben ilyen életdöntésre juttatja az embert, gondold el, hogy egy pozitív környezetben, ahol a a barátok a pároddal együtt hívnak vendégségbe hogyan növelné a boldogságra törekvés jogos belső akaratát.
A mérhetetlenül nehéz problémával nem vagytok egyedül. De a másik oldalon sem lennétek azok... A döntésed tiszteletben tartjuk, de amikor van lehetőségem én is megpróbálom a sorstársakat átbillenteni, ezért ne haragudj.
Legyen kellemes karácsonyi ünneped/ünnepetek. Amíg csak lehet szeresd szeretteid és ÖNMAGAD...adj meg neki(k) mindent. :)
Soha nem titkoltam,az első perctől fogva felvállaltam és örülök neki!
Így szabadon élek, nem csapok be senkit és nem kell hazudozó senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!