Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért érzem megalázónak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem megalázónak a szopást és a szájbaélvezést?

Figyelt kérdés
Ti nem vagytok így vele?
2023. dec. 16. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Elején mindenki így van, de majd később szeretni fogod. 18/f
2023. dec. 16. 12:21
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Van aki pont ezt élvezi benne.
2023. dec. 16. 12:23
 3/12 steven95 ***** válasza:
96%
Ezt mi nem tudhatjuk. Talán nem volt megfelelő partnered aki éreztette volna hogy tisztel, vele egyenrangú vagy. Talán nem szereted de ennek ellenére hagyod hogy rávegyenek. Én pont fordítva vagyok, megtisztelő ha egy srác úgy gondolja szívesen adná pont az én számba/adna hozzáférést a legintimebb testrészéhez. Ezek a dolgok nem evidensek, mindenki máshogy szeret testileg közeledni, és ez így jó.
2023. dec. 16. 12:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Lehet az a baj hogy az első orálnál eleve sok olyan volt ami megalázó?! Pl nem akartam a számba élvezést mégis bele élvezett a csávó, plusz eleve végig lekezelő volt stb. Konkrétan bele köpött a számba meg ilyenek. Csak hát 15 voltam, kíváncsi és hagytam mindent gondoltam így helyes. A csávó meg 19 volt. Számíthat ennyire az első élmény?
2023. dec. 16. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Vannak normális pasik is.

De tőlem kérték már hogy alázzam őket szopatás közben szóban.

Szopd a farkam te kis köcsög kúrvx! Ez volt a kérése.

2023. dec. 16. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem bejön ha aláz a másik.
2023. dec. 16. 12:30
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Nem, nem érzem annak, sőt, kifejezetten élvezem.

A másiknak a viselkedése lehet az, ami tud megalázó lenni, de olyannal eleve nem állok le.

2023. dec. 16. 12:36
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Ha jó az első élmény, akkor nem érzel igazából ilyet. Ha tényleg egy megfelelő viszony, határok között van, és megbeszélitek a dolgokat, mi mehet és mi nem akkor nem fogsz ilyet érezni
2023. dec. 16. 13:23
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert megalázó
2023. dec. 16. 13:41
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha ezt megalázónak érzed, akkor nyilván az anált is,értelemszerűen.

Viszont így mi marad a szexből? Simi?

2023. dec. 16. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!