Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfival szexkapcsolatot bevállalnál?
A fickó két gyerekes családapa, vasárnaponként templomba jar a családjával.
Perverz, erőszakos szexre keresett partnert. Azt mondja a feleségé semmi extrát nem hajlandó az ágyban.
Voltam már vele párszor, de nem tudom, olyan fura. Nekem bejön ha aláznak, de ilyen kapcsolatom nem volt, ami csak erről szol.
"két gyerekes családapa, vasárnaponként templomba jar a családjával"
"Perverz, erőszakos szexre keresett partnert."
Óhhhh, tökéletes kombó! Nincs is ennél jobb! Kedvenceim a gerinctelen csúszómászók. A legjobb, ha még homofób is és ennek habzó szájjal hangot is ad.
Az én pasim is házas,heti 3x dönget rommá!
Valami csúcs az ágyban,imádom!
Nekem is honapokig volt ilyen szeretom.. mai napig bevallalnam.. nem edekelt a harom gyerek es a feleseg, se az elete... a kigyurt teste es meretei es az h lehetett vele szex utqn beszelgetni tobbet ert.
VISZONT amikor felfektetett az ebedloasztalra es ugy megba*zott h a mai napig a top4 szexembe van benne... Na az mar nagyon erdekelt.
Ha tehetnem ujra csinalnam vele.
Egy szerető jó lenne.
Persze semmi durvaság csak a megbeszéltek alapján lenne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!