Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért linkek a passzívak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért linkek a passzívak?

Figyelt kérdés
3 srác is akart talit a héten. Aztán most hogy lett hely már nem érnek rá, de amúgy alíg várták. Mitől ilyen a legtöbb passzív? Nem egyedi esetem ez...
2023. dec. 13. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csináltam még ilyet
2023. dec. 13. 14:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én eddig mindig mentem, ha ígértem, bár kanosan se szoktam felelőtlenül ígérgetni, csak ha tényleg akarom. Meg szerencsére az a néhány srác is jött, akikkel megbeszéltem.

Lehet csak vágynak rá, de nem merik megtenni, ezért lett mindnek hirtelen sürgős dolga.

2023. dec. 13. 14:24
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Hetero vagyok, de kanosan szoktam ígérgetni ezt azt, utána sajnos abba marad a beszélgetés ezért még nem tudtam kipróbálni
2023. dec. 13. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Tipik. Kiverik otthon.
2023. dec. 13. 14:28
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Én ugyan így jártam egy lánnyal , hitegetett , majd elmentem hozzá meglepetésként , aztán közölte hogy ameddig engem hitegetésben tartott , ő addig 20 pasival talizott .

De ne haragudjak , tőlem nem akar semmit !

2023. dec. 13. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyedi az eseted

Kiverik elbátortalanodnak

Félnek stb.

Akiknek kint van a profilképük náluk nem tapasztaltam ilyesmit

2023. dec. 13. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Időközben már lerendezték őket.
2023. dec. 13. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem napi 3-4 srác ígéri hogy jön. Az se baj hogy vidékre kell jönnie és fiatal se vagyok. Aztán hipp hopp eltünnek 😄😄😄
2023. dec. 13. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az aktìvval nem akar összejönni sajnos.
2023. dec. 13. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, aktívként, egy olyan passzívval volt ilyen téren kellemes meglepetés,aki hasonlóan linknek tűnt.

De a végén mikor mégis lett találkozó,akkor elmondta, hogy azért, mert ő lelkis és félt találkozni,mert az aktívak nagy része csak megdönteni akarta.Huszonéves srác volt,akivel pár találkozóm is volt,mind több órás és nem volt szex.De volt sok beszélgetés,nagyon értelmesen,volt kirándulás, voltunk kajálni több helyen és mindkettőnknek nagy élmény volt.Pár éve történt,de ötvenes férfiként elmondhatom,hogy egyik legszebb élménye életemnek ez a srác volt,akivel emberileg éreztem jól magam,és ő is velem.

Igaz az is,hogy nem szex miatt történt az ismerkedés.

Viszont biztos vagyok benne,hogy nem kevés passzív emberi,lelki oldalról szeretne ismerkedni,csak ebben a mai szexmániás világban nem mer,vagy meggondolja magát.

2023. dec. 14. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!