Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért linkek a passzívak?
Nem tudom, én eddig mindig mentem, ha ígértem, bár kanosan se szoktam felelőtlenül ígérgetni, csak ha tényleg akarom. Meg szerencsére az a néhány srác is jött, akikkel megbeszéltem.
Lehet csak vágynak rá, de nem merik megtenni, ezért lett mindnek hirtelen sürgős dolga.
Én ugyan így jártam egy lánnyal , hitegetett , majd elmentem hozzá meglepetésként , aztán közölte hogy ameddig engem hitegetésben tartott , ő addig 20 pasival talizott .
De ne haragudjak , tőlem nem akar semmit !
Nem egyedi az eseted
Kiverik elbátortalanodnak
Félnek stb.
Akiknek kint van a profilképük náluk nem tapasztaltam ilyesmit
Nekem, aktívként, egy olyan passzívval volt ilyen téren kellemes meglepetés,aki hasonlóan linknek tűnt.
De a végén mikor mégis lett találkozó,akkor elmondta, hogy azért, mert ő lelkis és félt találkozni,mert az aktívak nagy része csak megdönteni akarta.Huszonéves srác volt,akivel pár találkozóm is volt,mind több órás és nem volt szex.De volt sok beszélgetés,nagyon értelmesen,volt kirándulás, voltunk kajálni több helyen és mindkettőnknek nagy élmény volt.Pár éve történt,de ötvenes férfiként elmondhatom,hogy egyik legszebb élménye életemnek ez a srác volt,akivel emberileg éreztem jól magam,és ő is velem.
Igaz az is,hogy nem szex miatt történt az ismerkedés.
Viszont biztos vagyok benne,hogy nem kevés passzív emberi,lelki oldalról szeretne ismerkedni,csak ebben a mai szexmániás világban nem mer,vagy meggondolja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!