Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak könnyen tágultok, amikor kinyalnak, vagy használtok anal dugót?
Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 19:32
1/14 anonim válasza:
16/5 az kb 1 perc után becsusszan
2/14 A kérdező kommentje:
1# Az nagyon jó , az elején is igy volt? Nekem csak egy ujjam fér be.
2023. dec. 9. 19:37
3/14 anonim válasza:
Nekem egy ujj fér be. Az szerintem nem elég. De a tágítást az aktívra bízom. :)
De biztos nem baj ha szűk is egy kicsit, az neki is jó :)
4/14 A kérdező kommentje:
😊 köszi
2023. dec. 9. 21:46
5/14 anonim válasza:
Szívesen:)
Neked milyen? Passzív vagy?
6/14 anonim válasza:
A pasim mikor nyalom egy ujjam alig engedi be annyira szoros, na de a farkam szinte beszippantja pedig méretes...
7/14 anonim válasza:
6 os válaszoló
Az aktívak azért szeretik ha szorít egy kicsit?
8/14 anonim válasza:
16 nekem is becsusszan rögtön és csoda módon szűzként is becsusszant, pedig addig soha nem is ujjaztam magamat. :-) Azóta párom 3 vastag ujját kényelmesen beteszi, a 4 kicsit problémás.
9/14 A kérdező kommentje:
8# Az igen :), azt hittem nem megy olyan könnyen.
2023. dec. 10. 15:26
10/14 anonim válasza:
Voltam egyszer harmasban. Egyszere bement kettőnké neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!