Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos partneretek volt? Mit tettetek?
Figyelt kérdés
Alkalmi vagy állandó volt? Mik történtek? Hány évesek voltatok?2023. dec. 13. 13:25
1/28 anonim válasza:
Alkalmi partnernél volt olyan, hogy csak a saját igényeivel foglalkozott.
Nem mertem szólni neki, inkább alig vártam, hogy vége legyen.
18
2/28 anonim válasza:
Meg akart dugni de nem hagytam magam nehanszor pofanvertem aztan mondtam hogy huzzon el a k-va anyjába
3/28 anonim válasza:
17 voltam. A srác 20. Nem volt helyünk mondta menjünk a szabadba tud jó helyet. El is mentünk a helyre. Mikor már javában szoptam megjelent 2 férfi is. Közölte a srác, hogy őket is ki kell elégítsem ahogy szeretnék. Konkrétan rettegtem mert rájöttem senki nem hallana ha kiabálok, stb. A vége az volt, hogy elszedték a cuccaim (pénz, mobil, stb) és mindenkivel kellett szexelnem. Konkrétan az első anál is így volt és nem élveztem. Őszintén mondom az volt a fejembe, hogy csak éljem túl. Ha megérzem azt a tusfürdőt ami az egyik csávón volt a mai napig felkavar a gondolat. Azóta csak úgy megyek el bárkivel ha van számom hozzá mert úgy lenyomozható ha valami van. A mai napig meglep mennyire felelőtlen sok ember ahogy én is az voltam.
4/28 anonim válasza:
Huu b-szki pont az ilyenek miatt nem mertem sose talalkozni senkivel mindig attol feltem hogyha felmegyek valakibez elojon a masik szobabol par ember es eroszakoskodni fognak velem
5/28 anonim válasza:
Megbeszéltük nem élvez a számba és nincs mélytorok mert 22cm volt a farka. A csávó amúgy egy sikeres testépítő volt akkoriban. Hát mikor élvezett el a fejem a falhoz nyomta és lenyomta tövig. Hát majd megfulladtam mert rengeteg sperma jött plusz nem kaptam kb levegőt. Próbáltam megharapni és ellökni de biztos hihetetlenül hangzik de mivel tövig benyomta annyira szét feszítette a számat a farka hogy nem tudtam harapni se. Ijesztő élmény volt nagyon. Mikor szóvá tettem csak kinevetett és azt mondta azért nem akartam csak mert nem csináltam még soha és hogy látom, hogy nem is rossz hisz most is kibírtam. Ha nem lett volna egyeréteműen erősebb nálam tuti hogy megrúgdosom. Ez amúgy 26 évesen volt. A csávó 19 volt. Nekem ez az egy horror storym van közel 100 partner alatt.
6/28 anonim válasza:
Egy férfival találkoztam voltam, aki kisegitett volna a helyzetem miatt, végül 5 pasi várt, akik kemény bdsm szexet akartak
7/28 anonim válasza:
Gyermekkoromban túléltem. Most már némi képzettséggel a hátam mögött gyorsan felismerem, ha valaki erőszakra hajlamos, ezért el se jut odáig a történet.
8/28 anonim válasza:
Érdekes és sajnálatos módon a legtöbb bántalmazott vagy visszajár az ilyenhez,vagy az élete során ezt a "bánásmódot" igényli. Olyanok is,akik egyébként értelmes és kulturált emberek a hétköznapokban.
9/28 anonim válasza:
3-as es utolag hogy bzonyitod be hogy eroszakoskodott veled? Felhivoda rendirseget hogy kimenentetek az erdobe szexelni, o meg megszopatott? Hogy bizonyitod ezt be?
10/28 anonim válasza:
Most nyáron volt, 20 éves vagyok, hetero, buliban leitattak akiket ott ismertem meg, aztán mondták hogy menjek el velük a lakásban folytatjuk a bulit hívnak csajokat, mondtam jó megyek, aztán a lakásban a 3 férfi elkapott és 2 órán át dugtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!