Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nektek gáz lenne ha csak kíváncsiságból akarna valaki szexelni?
Abban én már nem veszek részt, hogy bárkinek is a próbabája legyek. Azzal nincs semmi gond, ha valakinek én vagyok az első, de ne azért legyek az, mert "kíváncsi", hanem mert valóban szeretne velem valamit kezdeni.
23/p
"Azért a kommentek elég sokat mondanak a meleg társadalom gondolkodásáról."
Szerinted heteró pasik másképp viselkednének, ha egy kíváncsi leszbikus dugatná magát? :)
Egy alkalommal volt egy munkatársam, aki tudta hogy meleg vagyok, és sokszor érdeklődött iránta, hogy milyen érzés más férfiakkal.
Több hetes kíváncsiságból és beszélgetésből, össze jöttünk egy éjszakára.
Kicsit érdekes volt szerintem mindkettőnk számára, de jó volt. Havonta 1-2 alkalommal összejárunk.
Az utóbbi években sok hasonló esetről halottam, más melegektől. Mintha valami féle divathobortá vált, hogy egyre több fiatal férfi akarja kipróbálni, más férfiakkal. Melegek voltak mindig is, de mintha most többen lennének, vagy bátrabban állának hozzá. Nem tudom. Érdekes világot élünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!