Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem hogy élvezzem az anált?
Próbálj meg ellazulni.
Olyannal csináld, akivel vannak érzelmek is.
Figyeljetek a síkosításra, fokozatosságra.
Ás van, akinek ezek mellett sem megy. Akkor azt el kell fogadni.
Nekem évek kellettek mire ráéreztem,
Mindíg kívántam, de nem élveztem és inkább aktív voltam
Fordulópont egy váratlan eseményen volt, egy éjszakás kaland felvittem kissácot"25éves volt - én 40éves, alap persze én aktív vagyok erre leállít hogy ő is az, nagyon tetszett a srác hatalmas farka volt, de megadtam az esélyt, agyilag úgy voltam vele ebből tuti nem lesz semmi főleg hogy ekkorával meg főképp, de nagyon erősödött igazi aktív volt, férfiasan viselkedett, megbíztam benne
Be indultam a viselkedésétől
És úgy kitágított, kitágultam ahogy addíg soha nagyon izgatott a helyzet a szitu.
Nagyon élveztem, őrületes nagy orgazmusom volt elől hátul belül.
Utána jöttem rá, hogy addig tényleg nem tudtam elengedni magam, hogy passzív oldalt legyek, az óta megy, rá kell érezni, a meg félő partner nagyon számít.
Srác megnősült 🙃,szoktunk beszélgetni...
Sok gyakorlas. Bar en az elejetol elveztem mar.
Inkabb az aktiv szerepet nem, hiaba vagyok fiatal fel se szokott allni teljesen. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!