Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk van kedvetek beszélgetni az orális szexről?
Elég furán vagyok ezzel. Igazából azért írtam, hogy aktívak írjanak, mert én passzív szerepet töltenék be. Azért csak töltenék, mert még sosem volt rá alkalmam leszopni senkit. Semmi másra nem vágyom, tehát aktus, vagy kölcsönös orál nem vonz, csakis a passzív oldal. Elég betegnek tűnik, de néha amikor önkielégítek kizárólag szopós videókat keresek, mert jól esik látni, ahogyan a csaj szopja a farkat, aztán a szájába spriccelnek én pedig beleélem magam, mintha én szopnám. Ez nem mindig így van, mert nőkre is szoktam verni, de valamikor ez vonz. Leírnátok, hogy nektek hogyan sikerült partnert találnotok, akivel titokban diszkréten csináljátok? Csak jó lenne valakivel beszélgetni erről, hogy ki mit gondol.
(30/F)
Instagramon szoktak rám írni, így a szimpatikus pasikkal, fiúkkal összejön a dolog. A diszkréció nekem könnyen megy, mert egyetemistaként albérletben lakom.
18 f a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!