Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a legtöbb 25 felettinek se helye találkozni?
Kérdező, tényleg szerencsés lehetsz, én külvárosban látok lakásokat 130+ rezsiért. belvárosban amit találtam ilyen áron az vagy nagyon igénytelen, vagy szuterén, stb.
Viszont azzal egyet értek hogy 25 évesen illene ott tartani valakinek hogy már nem a mamahotelben lakik. Persze nem tudom mindenkinek a történetét, de tudom, hogy nem lehetetlen különköltözni. Én egy éve 19 évesen költöztem el a családtól bármiféle anyagi támogatás nélkül. Szobát béreltem havi 90 ezerért. És most tartok ott, hogy garzonlakásokat nézek és ha találok egyet akkor kibérlem. Egyetem és munka mellett.
Tény, hogy nagyon el vannak szállva az albérlet árak, de ha valaki szeretne külön lakni az valahogy megoldja.
Persze az, hogy alkalminál miért nincs helye a másiknak az számos okból lehet. Lehet hogy párja van, lakótársa, családjával van, szégyelli a lakóhelyét, nem szeretné kiadni a címét, stb.
Én akikkel ismerkedtem 25 felett általában volt helyük.
Étteremben dolgozok pultos, felszolgálóként. Elég sok vendéglátós munkát lehet találni a tanulmányok mellett is.
15-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!