Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a legtöbb 25 felettinek se helye találkozni?
Mit nem értesz?
A lakás nem két fillér.
És ha csak, nem keresed, az átlagbér kétszeresét, egyedül sem nagyon tudsz lakást bérelni.
Egyedülállók nem kapnak támogatást az államtól.
Ha csak nem vesznek a szüleid lakást, 25 évesen te se nagyon fogsz egyedül élni, mert az luxus.
Ha csak dugni akarsz,akkor lökött vagy,ha a címed kiadod !
Még a teljes nevedet sem érdemes! Havernak, aki nős,és fiúcskákkal játszadozik mellette, szóval neki sok pénze bánta ezt. Zsarolta az egyik fiúcska,elég keményen.
Azóta is fiúcskázik,passzívként,de mindig bérel búvóhelyet.Ennyi.
120+rezsi. Ennyiért lakok egyedül a belvárosban. Nem halok éhen és érettségivel 8 órában nem belehal a keresek 400k. Szerintem nem kivitelezhetetlen ez.
Sz@r alakok mennek fel? Én válogatok. Sose volt gond. Nem járt senki vissza meg nem lopott és nem zsarolt. Ezek a példák max igénytelen és buta emberekkel esnek meg. Mondom ezt úgy hogy kb 50 srácot tuti megdugtam az elmúlt 3 évben. Az kb havi 1-2. Ezek amiket írtok tehát kifogások. Szerintem.
"nem akarja hogy tudja a másik a címét"
Ebben lehet valami. Én se kötném az orrára holmi sose látott 6aszni akarónak néhány levélforduló után, hiába lenne mit. Bár én eleve nem pályázok ilyen élményekre.
A 120+rezsivel nagyon nagy szerencséd van, ez a ritkábbik eset. Szerintem ez a kérdés sokkal többrétűbb, mindenki más magyarázatot adna, miért nincs helye:
-szülőkkel/lakótárssal lakik
-megcsalja a párját
-nem is akar amúgy találkozni, csak húzza az agyad
-nem akarja kiadni a címét a fentebb említett okok miatt
-és még egyéb más is közbeszólhat
Ha egyedül laksz,mi a gond kérdező?
Miért nem magadhoz viszed fel a srácokat,mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!