Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, hogyan töltitek majd a karácsonyt? Van aki az ünnepek soran tervez outolni?
Anyámnak egy éve outoltam, nagyon nehezen de elfogadta. De hiányolja az unokákat. Batyám is jól fogadt. Apám meg unokatestvéreim nem tudom hogyan fogadnák, mert eléggé sze*ista az az ág. Szerintem hatalmas csalódást okoznék nekik, ha tudnák, hogy van egy barátom, meg meleg is vagyok.Mit gondoltok? Jó alkalom lehet?
Én 29, szerelmem 24 éves
"Bárki bármit mond, nem tartozol senkinek, se a párodnak, se a szüleidnek se a társadalomnak igazsággal"
Ebbol szurtem le (es mashol is celozgatott ra), hogy nem mondana el a parjanak. Ezt gondolom biszexkent ertette, hisz melegkent gondolja az ember, hogy meleg a parja. Vagy nem tudom, en legalabbis igy ertettem.
"parod, akivel szexualis kapcsolatod van, akinek erzelmileg megnyilsz, miert ne tudhatna??? Ha mar neki se mondod el (meg kb senkinek) akkor ott inkabb meg arról van szo hogy nem fogadtad el magad... Szegyelled"
Hogy mi? Ha ez egy azonos nemû partner, akkor gondolom sejti, hogy meleg vagy. 🙃
Szakállról meg nem beszélt itt senki, nem arról van itt szó, hogy heteró nõket hülyítene valaki.
Bárki bármit mond, nem tartozol senkinek, se a párodnak, [...] az igazsággal"
Az volt a mondat, hogy nem tartozol a párodnak azzal, hogy coming outolj. Azaz csak mert a párod felvállalja önmagát, ne érezd magad kényszerítve, hogy te is.
Ugyanez igaz a szüleidre is, szóval ha pl elmondod anyádnak hogy meleg vagy, ne akarjon azzal villogni itt-ott, hogy lám, õ milyen toleráns szülõ.
Mert ilyen is van, tipikusan heteró nõk, akik baromira jól érzik magukat attól, hogy nekik van egy meleg a belsõ köreikben, és lám mennyire haladó a gondolkozásuk, és mindezt fennhangon szóvá is teszik minden adandó alkalommal.
Ja és mivel heterók, persze 0 veszélyérzet, a következményeket meg majd oldd meg te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!