Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívak, ti hogy bírjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívak, ti hogy bírjátok türelemmel az análmosást? Illetve ha kapcsolatban éltek akkor minden este ha kell nekiláttok ennek a tortúrának?

Figyelt kérdés
Mennyi idő szokott nektek lenni átlag? Én direkt vettem ilyen ~20 centis mosó fejet de már nagyon unom ezeket a 20-30 perces mókákat vele..
2023. nov. 27. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 2 perc? Szerintem valami nem oké, ha 20 percekig tart, míg tiszta lesz.
2023. nov. 28. 00:59
 2/9 A kérdező kommentje:
De te csak így a vége traktust mosod-öblíted ki és annyi?
2023. nov. 28. 05:34
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen felesleges 20cm es mosó,

Este vagy reggel szoktam székelni, utána egyébként is megmosom de nem dugok fel semmit, kiöblítem a nyomással és kész 1-2perc.

Nem akarlak elkeseríteni ha neked ilyen sok idő, akkor ott valami emésztési probléma, vagy rendszertelen étkezés....

Lehet laktóz, glutén stb. Problémád érdemes elmenni egy teljes allergia tesztre ahol megnéznek vagy 400dolgot nem

Szóval a problémád mögött egy komolyabb gond van.

2023. nov. 28. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon sok vizet küldesz fel és túlfolyik a patkó alakú bélrészem, akkor ingerelni fogja a belet és reflexszerűen beindul a perisztaltika. Na akkor nem szabadulsz egy óráig sem.
2023. nov. 28. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én minden este zuhanyzok és szex csakis zuhi után vagy reggel van, máskor nem vagyok hajlandó. Ezt a pasijaim is megszokták és semmi bajuk nem volt vele. Napközben orálszex az bármikor.
2023. nov. 28. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 5perc kimosni, vagy nagyon max 10p szóval ez egyàltalán nem sok
2023. nov. 28. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem alkalmazok beöntést, anélkül is ki lehet tisztítani, anélkül is lehet szexelni, illetve kell spontaneitás a kapcsolatba és akkor nem lehet ilyet betervezni. Egyébként nálunk sajnos csak hetente 1 vagy 2 jön össze, párom libidója alacsony. Úgyhogy már csak ezért sem.

35/F

2023. nov. 28. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rutin kialakult. Az élvezetért nekem megéri előtte a tisztítás. F36
2023. dec. 1. 00:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyjából 10perc onnatól, hogy megvan a szándékom például dildózni.

Mindig egy pontosan előre meghatározott mennyiséget küldök fel, ezért a barnulás esélye minimális. Természetesen ez csak normál bélműködés esetében állja meg a helyét, ha pillanatnyilag rossz, eleve neki se fogok.

aug. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!