Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként mit a legnehezebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként mit a legnehezebb átélni/megélni/elfogadni számotokra?

Figyelt kérdés

Számomra azt, hogy a komoly gondolkodásom nem találkozik a valósággal, nehezen ismerkedem, nem nagyon futok össze olyan férfiakkal, akik hasonlót keresnének mint én. Vagy szellemileg hasonlóan gondolkodnánk, stb.

Kiegyensúlyozott, férfias férfi vagyok, hasonlóra vágyom, kifejezetten visszataszítónak tartom, ha egyből a szexről kell valakivel beszélgetni, fontos ez a része is az életnek, de számomra nem ezzel kezdődik egy ismerkedés.

#meleg #Meleg társadalom
2023. nov. 27. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nehéz elfogadni hogy nem lehet családunk gyerekünk természetes módon
2023. nov. 27. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt nehé elfogadni, hogy nem nagyon fogadnak el olyannak amilyen vagyok.
2023. nov. 27. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a kérdezővel nagyon egyet tudok érteni.
2023. nov. 27. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezővel egyet értek.

Barátságra is nehezen lehet találni valakit. Vagy sport társnak.

2023. nov. 28. 00:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz abban, hogy barátkozni illetve kirándulgatni, beszélgetni is nemhogy nehéz, hanem szinte lehetetlen - még itt a fővárosban is.

Amit viszont nehéz megértenem és elfogadnom,hogy nagyon sokan meglevő,egyutt élős párkapcsolatuk mellett akarnak "komolyan" ismerkedni.Persze kimagyarázzák,de nálam ez egy óriási red flag. És végtelen inkorrektség.

Más téren nekem a melegség sosem okozott gondot, sem a magam elfogadása,sem a szeretet, a kapcsolat megélése.Szerencsére sosem kellett titkolóznom és nem is fogok sosem.

2023. nov. 28. 04:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozás az pont elég lenne nekem is.
2023. nov. 28. 05:06
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem értem, már 4-5-en itt vagyunk, akik hasonlóan gondolják, és mégsem sodor össze az élet? :) Ti hol próbálkoztok az ismerkedéssel?

A melegségem én is elfogadtam, a környezetem is maximálisan, én sem titkolózom, nem ezzel van a gond, nem is ezzel volt...

Az, hogy nem lehet családom, az egy másik kérdéskör, előbb hadd jussak el oda, akivel ez közös gondolkodás lehet.:D

Nem panaszkodom, nem érzem magam megkeseredettnek, de a problémám igenis nehezen élem meg néha.

2023. nov. 28. 07:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Még lehet azért nem sodort össze minket az élet mert nem egy városban vagyunk :)
2023. nov. 28. 08:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz elfogadni, hogy jóval nehezebb kapcsolatot összehozni és hogy sok a buta, korlátolt, primitív ember. Az, hogy járok szaunába és ott összejön valami az nekem nem alternatíva, nagyon nehezen jön össze komolyabb dolog, nem is akarnak sokan ismerkedni, a szexen kívül sokan nem is akarnak mást, ami nekem teljesen értelmetlen, hogy erre nincs ígénye sokaknak. Főleg ebben az országban, ami tele van kiégett, de alapvetően szolgalelkű, mindenbe beletojó emberrel.
2023. nov. 29. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazat íra 9-es, bár amit ír, az úgy általában a magyarok nagy részére jellemző.

A kérdező felvetette, ha itt vagyunk páran olyan gondolkodással,mint ő is, akkor miért nem sodor össze minket az élet.

Nos ahogy látom azért,mert mindenki neten él és élőben egy nyomorult semmire sem kötelező beszélgetést sem lehet összehozni.Valamint azért, mert már írtam itt nem egy komoly szándékúra és láss csodát,ő is elkezdett igényeket írni,válogatni,finnyáskodni,kioktatni majd ghostingolni.

Akkor mi a tarka lófaxért törje magát az ember? Hm ?

2023. nov. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!