Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik kiírják társkeresőn,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kiírják társkeresőn, hogy legyen jó farkad, azok valójában arra gondolnak, hogy legyen jó tested, jó arcod és jó farkad? Vagy valóban elég nekik ha csak a farkad jó?

Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 15:19
 1/6 Jani Belucci ***** válasza:
88%
Tőlük érdemes ezt megkérdezni. Mindenkinek más igényei vannak.
2023. nov. 26. 15:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Azoktól kérdezem, csak nem válaszolnak.
2023. nov. 26. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolnak, hogy mindened legyen jó. És akik nem írják ki, azok is...
2023. nov. 26. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a testre és az arcra vonatkozóan beérem egy átlagnál nem kirívóan rosszabbal is (én sem vagyok egy főnyeremény ilyen szempontból), nekem viszont fontos, hogy a farkát a látványa alapján kívánjam (ebben azért viszonylag jól állok).
2023. nov. 27. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akik rám írtak és ilyesmi szöveg volt kint azok mind farok fotót kértek és alaptalan indokokkal vagy indok nélkül eltüntek utána, így szerzik be az aznapi recskára valót.

Van az a kis kivétel aki keresi az xxl faszt, és mindegy kire van csatolva, csak érezni akarja utána megy haza.

2023. nov. 28. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5-os: es Neked XXL? ;)
2023. nov. 29. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!