Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek szokták kívánni magukat a nagy tükörben?
Figyelt kérdés
Az érintettek válaszára vagyok kíváncsi.2023. nov. 20. 17:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
4/5 anonim válasza:
Ha mondjuk képcserézek, jó látni, hogy egy olyan képet csináltam ami szexi és könnyen beindít mást. De nem szoktam "kívánni" magamat. Ez nekem olyan mint amikor egy szép kabátot veszek, megnézem magamat, mert tetszik ahogy áll.
20f
5/5 anonim válasza:
Rendszeresen élvezkedek magamra a tükörben még akkor is, ha "csak" biszex vagyok... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!