Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmiségi, szingli és budapesti meleg férfiak, Ti hogyan és merre próbálkoztok az ismerkedéssel?
Komolyabb célú ismerkedéssel merre próbálkoztok?
Romeo, grindr, tinder és tsai ismerősek, köszi…:-)
Már sehol. Neten nem érdemes,meleg helyekre pedig nem jártam,nem is fogok.
Inkább egy ideje röhögök magamon, ha eszembe jut, hogy mennyire görcsöltem a társkeresésre.
Elengedtem, azóta nyugis az életem.Nem élettani igény sem a szex,de főleg a kapcsolat nem.
"hogyan viseljék el a magányt,vagy az ismerkedési kudarcokat"
Ez pont nem volt kérdés itt. Másfelől meg általában azoktól érdemes tanácsot kérni, akik sikerrel jártak valamiben. Persze, a sikertelenségből is lehet tanulni. De az a depresszív ömlengés ami az első hozzászólásban van, az nem segít senkinek sem.
Jól van, most már hímringyó is vagyok, mert monogám párkapcsolatban élek. Szép kis logikai harakiri.
Csak azt mondom, hogy ahogy munkakeresési tanácsokat sem egy munkakerülőtől kéne várni, úgy párkeresésben sem biztos hogy az örök szinglik fogják megmondani a tutit.
De akkor vigyük tovább a metaforát. Munkát úgy találsz általában, hogy írsz egy jó CV-t, és beadod akár többszáz helyre is a jelentkezésedet. Sokat tud segíteni ha tudod, hogy milyen munkára vagy alkalmas, és milyen munkát keresel. Ehhez komoly önismeret kell. De onnantól fogva teljesen mindegy, hogy LinkedIn-en vagy Pofession-ön keresel. A nagy részük ghostolni fog, van ahol eljutsz valameddig a kiválasztási folyamatban, de végül kikosaraznak. Ilyen ez. Ezért kell nagyon nagyon sokat próbálkozni. Állásbörzékre is érdemes lehet eljárni, könnyen lehet hogy olyan cégre bukkansz, amiről eddig nem is hallottál, vagy nem érdekelt, de rövid beszélgetés után szimpatikusak lesznek. Még az is opció, hogy egy ismerős beajánl téged valakinek.
Megalkuvó, keserű, sikertelen emberekre meg ne hallgass. Könnyebb a munkaerőpiacot, a gazdasági helyzetet meg politikát okolni, mint a sarkunkra állni, és változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!