Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đNem tudok passzĂv lenni soha?
Figyelt kérdés
Kb. 3 Ă©ve egy olyan aranyerem van ami vissza-vissza tĂ©rĆ. Valamikor vĂ©rzek, valamikor nem, aztĂĄn egyszer csak megint.
Egyszer passzĂvkĂ©nt mentem egy partnerhez, de annyira fĂĄjt, hogy szenvedtem.
Most vagy szadiata, volt a partnerem, vagy az aranyerem adott neki még egy kis pluszt a szexben, de hamar elélvezett gumiban.
Ăn közben majdnem sĂrtam.
Ăn nem Ă©lvezhetem sosem a szexet?
2023. nov. 14. 22:57
1/3 anonim vĂĄlasza:
MƱtesd meg az aranyered. Rutin mƱtĂ©t Ă©s utĂĄna nem lesz ilyen sĂșlyos a helyzet. AkĂĄr teljesen jĂł is lehet. Pikk-pakk kivĂĄgjĂĄk az alvadt vĂ©rrögöket. Itt mĂĄr a gyogyszertĂĄri kenĆcsök nem fognak segĂteni.
MinĂ©l hamarabb kĂ©rj idĆpontot a proktolĂłgiĂĄra. Fel a fejjel!
2/3 anonim vĂĄlasza:
1-el Ă©rtek egyet. BudĂĄn van egy kivĂĄlĂł doktornĆ, aki profi proktolĂłgus. A nevĂ©t nem tudom, de biztosan ki fogja dobni a net. MagĂĄn, de megĂ©ri.
3/3 anonim vĂĄlasza:
Könyörgöm, ha eĂŒ problĂ©mĂĄd van, menj el orvoshoz vele⊠Ezt felnĆtt embernek mondani sem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!