Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura, hogy sok meleg párkapcsolatban folyton a párjával akar lenni?
Akinek énidő igénye van, az miért nem olyannal lép kapcsolatba,aki hasonló mentalitású ?
Jelenléti ívvel és törzsidővel nem működik egy kapcsolat.Nyilván nem jó örökké a másikkal lenni,de ezen lehet segíteni,mondjuk megbeszélve.
Az is lehet opció,hogy aki ragaszkodó,az esetleg nagyon szeretethiányos volt,vagy gyerekkorában a családja lexarta. Nyilván nem azért tapad valaki,hogy megfojtsa a másikat,vagy elmarja a barátait.
Ilyenkor meghallgatnám a másik felet is,mert lehet,hogy egész árnyaltabb lenne a kép.
Mi a 15 évnyi párkapcsolatunk alatt szintén kerültünk hasonló szituációba, hogy szinte megfojtottuk egymást az állandó együttléttel.
Okosan kell ezt kezelni, de az biztos, hogy mindenki számára kell biztosítani az én időt.
Kérdező: 3-as voltam, 35 vagyok, a párom 32 volt. Barátok, családtagok is próbáltak hatni rá, hogy engedjen nekem több teret, de nem történt változás. Ő ilyen, ez van. Én meg az együtt töltött idő alatt csak 2 ismerőst tudtam szerezni. Bárhol bárkivel találkoztam, beszélni mertem, mindig az első kérdés volt, hogy meleg-e a másik illető. Ha te is ilyenben vagy, akkor jobb minél hamarabb lépni, ha nem történik változás.
6-os: talán azért, mert az ilyen dolgok is csak akkor derülnek ki, ha az ember már párkapcsolatban együtt él?
Nálunk ezek a kérdések: miért pasizol már megint? (Team meeting ahol valami random indiaival beszélek). Találkoztam egy egyetemi haverommal, amiről nem szóltam. Ez kiderült. Olyan szintű le*aszást kaptam, hogy hazudtam neki. Meg hogy ez volt az utolsó ilyen. Volt, hogy nekem kellett bocsánatot kérnem, mert be kellett mennem dolgozni, és miért nem home office-ból csinálom, úgysem nézi senki. Most meg a srácnak van egy csomó hitele. Egyelőre nem mer kérni, mert már így is adtam neki. De tudom, hogy rajtam kívül senki nem tudja nagyobb összegekkel támogatni.
És akkor a le*aszásokról nem beszéltem, hogy ő már 4x elmondta, mégis rossz helyre teszem az edényeket. Meg ő nem egy papagáj, hogy mindent ismételjen stb stb
Én egy ilyenben vagyok jelenleg. Bezzeg ha együtt vagyunk, mégsem tudom utálni, és szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!