Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, terveztek majd nővel összeházasodni, aztán gyerekeket vállalni?
Nem tudom melyik gázabb ebben a kérdésben.
-Kirakat család
-Társadalomnak megfelelés
-Szülők lelki zsarolásának behódolás.
Ja, és egy hibbant nőnek lehet ez megfelel, de azért a gyerekeknek ez milyen lenne?
Mit tanítanátok nekik?
Én még azt se értem, hogy meleg párok hogy képesek végig menni egy örökbefogadáson vagy megtermékenyítésen, nemhogy egy ilyen bohózaton részt venni.
Amúgy elég szaar jövő elé nézünk, de gondolom olyannak kár ezt magyarázni, akiben felmerül ez.
SOHA! Meleg vagyok férfival vagyok.
Önmagam vagyok.
Senkinek nem teszek jót hazugsággal.
Inkább vessenek meg önmagamért.
Nem és sajnos csak anyuka miatt egyáltalán nem jó ötlet! Az enyémnek is nehezen el kellett engednie, hogy unoka legyen. De majd keresztfiúkat ismerni fogja.
Emellett sorsszerűség hitével nem hiszem, hogy összejönne család. Már így, ahogyan kialakult a melegségi kép és csak erőltetve volna a családalapítás. Vannak bizonyos meleggé vált bik, akik előbb alapítottak családot és utána meleg életre tértek át... De fordítva és erőltetve nem működik, hitem szerint az nincs a képletben. Képletben az van, hogy fogadjuk el önmagunkat és próbáljon meg elfogadni körülöttünk mindenki. Engedjünk el olyan filmeket, mint például Túl a barátságon. Az egy hülyeség.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!