Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2023. nov. 13. 18:28
2/7 anonim válasza:
Szerintem átlagos, amivel nincs igazából baj. De lehet ha nem ebbe a vicces sapkában lenne, és mosolyogna, akkor más hatást keltene, pozitív értelemben.
3/7 anonim válasza:
Átlagos András a négyes-hatosról. Szerintem bohókás a kalapja, nekem tetszik :D Tudnak az ilyenek meglepetést okozni, meg olyan jó kis apukás. Egye fene, vinném! ;)
4/7 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Mindenkinek más az ízlése. Neked biztosan jóképű, mert mindig ilyen képeket raksz ki. A válaszolók 3/4-ének meg más az ízlése, ők nem-mel szavaztak. Nekem sem ezt jelenti a "jóképű" fogalma.
Az én ízlésem szerint ő a jóképű (1):
Meg ő (2):
Meg ő (3):
És ő is (4):
Meg ő is (5):
Ő is (6):
És ő (7):
És most hajrá, mindenki aki szavazott (főleg aki nem-mel), mutassa meg, hogy szerinte mit jelent az, hogy jóképű! :) Hagy lássa a kérdező, hogy kinek mit jelent.
5/7 anonim válasza:
4-es, én azt is hozzátenném, hogy akiket te megosztottál, ránézésre mind fiatalabbak mint a kérdésben szereplő személy. Szerintem ez se egy elhanyagolható dolog.
6/7 anonim válasza:
A kor is ízlés kérdése. Kinek a fiatalabbak, kinek az idősebbek jönnek be. Ő az ő ízlését mutatta meg, én meg a sajátomat. Nem teljesen értem hogy jön ide, amit írsz.
7/7 anonim válasza:
Csak összehasonlitás szempontból írtam ezt. De már leesett hogy nem összevetés céljából irtad. Sorry, my bad. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!