Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal melegek, szerintetek jóképű a képen látható srác?
2023. márc. 27. 17:12
2/10 Jani Belucci válasza:
Sajnos sokaknak még mindig bejön. Pedig csak 2/3-os pasi.
4/10 anonim válasza:
Itt nem éppen. Nekem inkabb a rövid haj, szakáltalan Vitya jön be
Persze nem a legjobb pasi a földön, de a többi életszakaszhoz képest egész jó
5/10 anonim válasza:
Istenkém, de hülye kérdés… “srác”… 🥸… Minden ellenérzéstől függetlenül, ez az ember soha nem volt jóképű, fiatalon sem, mikor Gyuri bácsi kiemelte a posványból.
6/10 anonim válasza:
De igen, szerintem jóképű volt fiatalon. Csak a hosszú haj nekem nagyon nem tetszik, de jóképű volt.
Nem egy szexszimbólum, de rossznak nem rossz.
9/10 anonim válasza:
Ronda, akkor sem kéne, ha fizetnének érte. Előbb állna fel nőre, mint a képen látható tolvaj gekkóra.
10/10 anonim válasza:
"szerintem jóképű volt fiatalon" A bárgyú pofa, vagy a kigúvadó szem jön be? Esetleg az ökör szintű intellektus, ami sugárzik belőle,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!