Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha a partnered nem nyeli le?
Figyelt kérdés
Uni vagyok. Sosem zavart, ha a partnerem kiköpte/lenyelte a spermám.
Viszont én semmiképp nem szeretem a számban érezni és főleg lenyelni.
Mennyire vennéd rossz néven ezt egy párkapcsolatban?
2023. nov. 12. 22:12
1/11 anonim válasza:
Nem zavarna.
Párkapcsolatban meg pláne nem. Szólnék, ha jön és ennyi.
2/11 anonim válasza:
Nem zavarna , de jobb lenne ha bevállalósabb lenne a partnerem szex téren .
5/11 anonim válasza:
Nem zavarna, én sem szeretem. Plusz lehet élezni máshova is. Pl: arc, mellkas, farok, stb.
6/11 anonim válasza:
Monogám kapcsolatban csak én és ő,igen.
Alkalmiban sosem nyelem.
7/11 anonim válasza:
Én le szoktam nyelni, eddigi pár partnerem mind nagyon díjazta. Nekem viszont úgy rendesen senki nem nyelte le, de egyébként nem zavar. :)
8/11 anonim válasza:
Én mindig szólok ha el fogok sülni ....pontosan azért hogy a partnerem eldöntheti ,hogy nyeli vagy sem.Ebből nálam sosincs sértődés .Ha párkapcsolatom van akkor sem.én nem akarom megszabni a másik szexuális preferenciáját,szexuális kultúráját .aegy párkapcsolatban nekem nagyon x-edik dolog hogy a spermám a párom lenyeli e vagy csak kiengedi.neem ez a lényeg
9/11 anonim válasza:
Sokadrendű dolog lenne számomra ha lenne párom. Nyílván tetszene ha lenyelné, de ha nem, az sem probléma.
10/11 anonim válasza:
8as vagyok .....ezzel így vagyok én is ...mint a 9es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!