Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajnak öltözött srác?
Szóval nekem mindig az okozta a legteljesebb élvezetet ha a csajt se ggbedugtam.
Nem tudom miert vagy hogyan, de erre áll fel azonnal.
És 4 hete mentem a busszal és ott ült egy fiatal srac csaj ruhában nőnek öltözve.
Szép volt.
Én pedig megszólítottam.
Nevetett a dumámon, majd mondtam hogy üljünk már be inni egyet.
3 sör után megcsókoltam...
És addig suttogtam a fülébe amíg feljött hozzám.
És szerelmeskedtünk.
Feldugtam a fenekébe a farkam és pont úgy élvezte ahogy egy csaj mikor benyomom neki.
Viszont kimaradt az idegesítő körítés, hogy -csak akkor teheted a popómba ha ez meg az stb.
Tehàt vele csókólózás es minimális előjátèk után kajak anál jön.
Szóval.
Miért akarnék én hagyomanyos kapcsolatot, mikor itt ez a edes lény, aki szeret engem és nem kerdes hogy ha együtt vagyok vele akkor a fenekébe fogom betenni?
Ami mindkettőnknek a legteljesebb szintű élvezet.
Maradjunk annyiban a meleg, cd stb srácok többsége is inkább csak orálozni akar. Legalábbis én ezt tapasztaltam, akikkel összejött valami több mint a fele csak leszopott.
Meg igényes crossdressert nehéz találni én már elengedtem ezt a vonalat inkább megyek travi hirdetőkhöz
Mi pasik gyakorlatiasabbak vagyunk. :)
De azért ez még nem szerelem.
Jó, de mi a kérdés?
Sok boldogságot együtt! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!