Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csajnak öltözött srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajnak öltözött srác?

Figyelt kérdés

Szóval nekem mindig az okozta a legteljesebb élvezetet ha a csajt se ggbedugtam.

Nem tudom miert vagy hogyan, de erre áll fel azonnal.

És 4 hete mentem a busszal és ott ült egy fiatal srac csaj ruhában nőnek öltözve.

Szép volt.

Én pedig megszólítottam.

Nevetett a dumámon, majd mondtam hogy üljünk már be inni egyet.

3 sör után megcsókoltam...

És addig suttogtam a fülébe amíg feljött hozzám.

És szerelmeskedtünk.

Feldugtam a fenekébe a farkam és pont úgy élvezte ahogy egy csaj mikor benyomom neki.

Viszont kimaradt az idegesítő körítés, hogy -csak akkor teheted a popómba ha ez meg az stb.

Tehàt vele csókólózás es minimális előjátèk után kajak anál jön.

Szóval.

Miért akarnék én hagyomanyos kapcsolatot, mikor itt ez a edes lény, aki szeret engem és nem kerdes hogy ha együtt vagyok vele akkor a fenekébe fogom betenni?

Ami mindkettőnknek a legteljesebb szintű élvezet.

2023. nov. 12. 13:05
 1/9 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2023. nov. 12. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne lányokkal legyél, hanem crossdresserekkel.
2023. nov. 12. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Hetero vagyok, de nekem is ez lenne az idealis. Van lyik is meg dakesz is. Kevesebb a tabu stb.
2023. nov. 12. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Maradjunk annyiban a meleg, cd stb srácok többsége is inkább csak orálozni akar. Legalábbis én ezt tapasztaltam, akikkel összejött valami több mint a fele csak leszopott.

Meg igényes crossdressert nehéz találni én már elengedtem ezt a vonalat inkább megyek travi hirdetőkhöz

2023. nov. 12. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem kötelező heterónak lenni. Ahogy tetszik, úgy csinálod. Keress "edes lény"-eket, ha neked ez jön be és máris teheted seggbe. Ha engedi. Hajrá.
2023. nov. 12. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer seggbe raktad 3 sör után, az nem szerelem egy "édes lénnyel" hanem alkalmi kapcsolat, de ha ez jön be lehet az ilyeneket hajtani, semmi baj nincs vele, nem muszaj heterónak lenni.
2023. nov. 12. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi pasik gyakorlatiasabbak vagyunk. :)

De azért ez még nem szerelem.

2023. nov. 12. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de mi a kérdés?

Sok boldogságot együtt! <3

2023. nov. 12. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol ertem, akkor mindegy ki-mi csak hasznalni tud a partnered. Es ne legyen korites se ellenkezes. Hat akkor maradj biszex/meleg.
2023. dec. 5. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!