Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A legtöbb meleg miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb meleg miért nem szeretne párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Na jó, nem tudom pontosan a melegek mekkora része nem szeretne, de úgy tapasztalom a társkeresőkön elég nagy része, vagyis többen nem akarnak. Illetve lehet szeretnének, de nem vállalják nyíltan és határozottan, nem igazán tesznek érte, inkább szexet keresnek. Például sokan úgy vannak vele, hogy "ami alakul", vagy "semmi jónak nem vagyok az elrontója". Alig találkoztam eddig olyan profilokkal és melegekkel, akik vállalják, hogy ők igenis szeretnének társat találni, szerelmet.

Tényleg többen vannak, akik szeretnének, csak nem merik bevallani, felvállalni?

2023. nov. 9. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Én is szerelemre vágyom de én is pontosan ezt a két verziót szoktam írni. Hogy miért? Mert az "ami alakul" és a "semmi jónak nem vagyok elrontója" ezekből bármi alakulhat. Egy jó haverság, legjobb barát vagy akár párkapcsolat. Most ha leírok minden elképzelésem az lehet a másiknak "sok" egyszerre. Olyan meg nincs hogy tökéletes párkapcsolat mindenben muszáj kompromisszumot kötni. Így ami alakul és aztán majd kiderül ismerkedés során kinek mik a hosszabb távú elképzelései. Én nem is szoktam olyanokra ráírni akik 20 féle kikötést tesznek hogy milyen pozitív és negatív tulajdonságok amiket nem viselnek el a másikon. Számomra ez kicsit taszító hogy ha egy olyan negatív tulajdonságom van ami fel van sorolva már nem is vagyok "tökéletes" számára.
2023. nov. 9. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Mert a hímek csak dugni akarnak
2023. nov. 9. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Mert mindenkit hamar megunok, kell az új.
2023. nov. 9. 23:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én igen is kapcsolatra vágyok, és nem csak szimplán szexre, haverságra, barátságra extrákkal. Nekem nagyon fontos az, hogy akivel együtt vagyok, az irßnt érezzek is valamit.

Viszont az is igaz, hogy kifelé nem reklámozom azt, hogy mi van a magán életemben. Nincs szükségem a megjegyzésekre sem a munka helyemen, ( ahol alapból ércelődnek a melegeken ) sem a környezetemben. A magán életem csak rám tatzozik. A mai világban Magyarország nem elfogadó. Ezt kell tisztán látni. Én pedig nyugodt életet szeretnék magamnak és a hozzám közel allóknak is.

2023. nov. 10. 03:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából eddig három verziót ismerhettem meg,amelyek elég sok meleg életében döntő kapcsolat szempontjából.

1. Még sosem volt kapcsolata,nem tudja értékelni a szeretetet,sőt azt valami furcsaságnak,ijesztőnek tartja - néha még magától is megijed,ha érzelmei támadnának

2. Volt már több kapcsolata,de olyan módon értek véget,vagy olyan módon csalódott,hogy egyáltalán nem akar többet sérulni és elzárkózik a tartós kapcsolattól és/vagy testiséggel kompenzál,minél sűrűbbel

3. Érzelmileg egyáltalán nem érett még barátságra sem,nemhogy kapcsolatra, csak és kizárólag a szex érdekli,az is mindig mással, megun mindent és ugrál ide -oda.

Még nem volt olyan,akit ne lehetett volna valamelyik kategóriába sorolni azok között,akiket ismertem.

Nálam legszomorúbb az első, sokan félnek a saját érzelmeiktől...

2023. nov. 10. 04:35
 6/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon jól leírtad! Rn a kérdésemben pont az elsőre gondoltam, illetve a 3. sok fiatalra igaz, még nem tudják mit akarnak. Szomorú nagyon, nagyon nem könnyű ismerkedni melegként az igaz, de mivel kevesen is vállalják fel, sokan rejtőzködnek, félnek, így még nehezebb megtalálni a társunkat.

4. válaszoló, én a felvállalást társkeresőn gondoltam, nem nyilvánosan. Tehát amikor megkérdezik "kit mit keresel", konkrétan leírod, hogy szeretnél párkapcsolatot, vagy ezt valamilyen formában kiírod a profilodban.

1. válaszoló: nekem az "ami alakul" virág nyelven azt jelenti, hogy "igazából csak szexet akarok, de ha jó a szex többször is, talán lehet kapcsolat, de amúgy inkább kalandoznék." Én pont az ilyen fiúkkal nem szívesen ismerkedek, hiányzik az elhatározás, az igény egy kapcsolatra.

De amúgy szerintem nem baj célirányosan ismerkedni, ha valaki ismeri magát és a vágyait. Például ha valaki nem dohányzik és nem bírja más esetében sem, nyugodtan írja ki, hogy nem dohányzó fiúval szeretne együtt lenni. Bár tényleg túlzásba lehet esni, és visszatetsző a "tökéletes" pasi keresése, kompromisszumot nem hajlandók kötni.

2023. nov. 10. 07:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te nem ismerkedsz véletlenül? ;) mert vannak, akik komolyat keresnek :))
2023. nov. 10. 12:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak,akik komolyat keresnek ....
2023. nov. 10. 18:18
 9/13 A kérdező kommentje:

Én is párkapcsolatot szeretnék, ismerkedek is. Csak úgy tapasztaltam nagyon kevesen vannak, akik ezt nyíltan ki merik mondani.

És hol keresnek sokan? Elárulod? 😅

2023. nov. 10. 19:11
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, ha te is nevetsz a kérdésen, a válaszokon,akkor mi mit gondoljunk ?
2023. nov. 10. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!