Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Olyan erőszakért, ami 15 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan erőszakért, ami 15 éve történt érdees lehet még feljelentést tennem?

Figyelt kérdés

2023. nov. 6. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Én lehet hogy túl sok krimit néztem és ilyen a valoságban nincs hogy utánna nézznének, de szerintem érdemes már azért is, mert ha te nem is tudod bizonyítani, lehet hogy akkoriban mással is megtette azt amit veled és lehet azon a környéken, vagy abban az idöszakban. Sose lehet tudni, lehet hogy el is kapták már azóta, más feljelentése alapján. Bár mondom, nem értek hozzá.
2023. nov. 6. 19:52
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
10es, ez ugyan az a kérdés mint az hogy némelyek miért nem coming outolnak míg mások meg igen. Pszichológia az egész. Mások vagyunk van aki segitséget kér, megy feljelentést tenni, mások meg félnek valamitől ami számunkra irreális dolog de nekik meg nem.
2023. nov. 6. 19:56
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Elevult a buncselekmeny
2023. nov. 6. 19:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyíték nélkül nincs értelme, sőt akár rágalmazásért be is perelhet.
2023. nov. 6. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Ez sosem évül el.
2023. nov. 7. 16:04
 16/19 anonim ***** válasza:
85%

Igazad van, en tevedtem. 14ota nem evulnek ha az aldozat 18 alatt volt.

Az el nem évülő bűncselekmények

stb. 2014. december 21-e óta hatályos az a szabály, amely alapján nem évülnek el azok az ötévinél súlyosabban büntetendő, a nemi élet szabadsága és a nemi erkölcs elleni bűncselekmények, amelyeket tizennyolc év alatti személy sérelmére követnek el.

2023. nov. 7. 16:14
 17/19 gabor49 ***** válasza:
100%
nem lehet és ertelme sincs
2024. jan. 20. 20:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha még praktizál, akkor feltétlenül érdemes, de amúgy engem is érdekelne, miért vártál ezzel 15évet? Az még börtönből is sok... D
aug. 25. 19:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogyan bizonyítod?
aug. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!