Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van összefüggés?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy Tinderen a felhasználók inkább a visszafogott, kulturáltabb énjüket mutatják arccal. Grindr-en pedig a legtöbben a testüket mutatják és szexet keresnek. Romeon pedig sok az üres, kép nélküli profil, kevesen vállalják magukat arccal. Akár ugyanaz a srác a három különböző appon 3 különböző oldalát/énjét mutatja.2023. nov. 3. 17:12
1/4 Jani Belucci válasza:
Tűpontos meglátás. Én is ugyanezt vettem észre.
2/4 anonim válasza:
Ha kapcsolatot keresel akkor a tinder a legjobb. Ha szexet, akkor grinder. Ha csak kivernéd, akkor ott a romeo
3/4 anonim válasza:
Nekem Romeo van csak és volt onnan már Sex többször is. Aktív 35
4/4 anonim válasza:
Igen,így van.Talikor meg gondolom zacskót húznak a fejükre,hogy ott se lehessen őket látni vagy nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!