Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt meleg rendőrök? A kollégák tudják rólatok?
Ma sokkal nyitottabbnak kell lenniük szerintem a szerveknek.
A Honvédségről tudok csak nyilatkozni, de egy bizonyos nyitottság vagy inkább elfogadás megvan. Persze a magánéletet teljes mértékben zárt ajtók mögött kell kezelni. Egyik területvédelmi ezrednél (helyet nem írok) van két srác, akik együtt vannak, de szolgálati időben ennek semmi látszata sincsen. Azért a b.u.z.i viccekkel folyamatosan betalálják őket.
Még a nyáron láttam két biciklis rendőrt a budai Várban smárolni.Egy eldugott helyen a bástyasétányon.Fehér rövidujjú ing,kék bermuda volt rajtuk.Egyik olyan harmincas mokány szakállas volt,másik fiatal vékony.
Gyorsan leléptem onnan,mert biztos nem nézték volna békésen,ha lebuknak.
És ahogy láttam,a harmincas ahogy ölelte a fiatalt,jeggyűrű volt az ujján.
Nem szégyen ez,ők is emberek .Mondjuk szolgálatban,nappal nem kéne smárolni,mert egy turista csoport is mehetett volna arra,aki letelózza őket.
Én nem vagyok hivatásos, de rendészeti szervnél dolgozom. Nem tudják rólam, viszont volt rajtam kívül több kollégám is akik melegek voltak. Ők se vállalták, de ahogy észre vettem nem is próbálták titkolni. Szimplán csak úgy viselkedtek mint bármelyik másik ember. Viszont nem volt párjuk akkoriban, legalábbis tudomásom szerint.
Valami hasonlót próbálok én is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!