Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállalják a magyar rendőrök a másságukat?
Figyelt kérdés
Ugyebár Németországban,Ausztriában nagyon sok olyan meleg rendőr van ,aki felvállalja a másságat. Itt MO-n sajnos nem.2022. okt. 5. 06:20
1/13 anonim válasza:
Köszönd a kormány uszításának és propagandájának.
2/13 Teqiero85 válasza:
Én nem tudom,de nagyon sokszor izgulok a hatóság embereire..
Kis tűzoltás , bilincs , infúzió..
Belém a tömlőt,rám a bilincset,dugd az infúziót hahaha
4/13 anonim válasza:
Ja kérem, mert az Németország meg Ausztria. Ez meg itt a mi kis saját mocsarunk. "Kinek mit intézett a kormánya" (O.V.) Hát nekünk ezt. Ott a Coca Colás plakátokat sem kellett volna leszedni egy hét után, meg az Etyeki Suli mandaláját sem kellett volna lefesteni túlbuzgóságból. Nálunk meg ezek mennek.
5/13 anonim válasza:
Megértem őket, hogy nem merik vállalni a másságukat. Az ő munkájuk elég macsó munkának számít, pont emiatt jönnek be sok srácnak, köztük nekem is. Meglátok egy jóképű rendőrt, egyből elolvadok. :)
6/13 anonim válasza:
azert IS(a tobbi mar fel van sorolva) mert tele a rendorseg olyanokkal, akik valamilyen kissebbsegi komplexus, vagy azert a kicsi hatalomvagy miatt ment rendornek (es meg szepen fogalmaztam) es azok kicsinalnak a kollegait ha rajonnenek hogy melegekkel dolgoznak egyutt.
7/13 anonim válasza:
Hmmm....van szerintetek meleg rendőr?
8/13 anonim válasza:
Sokan szexuális totemoszlopként tekintenek a rendőrökre....közben ők is csak pasik.tény hogy a legtöbb rendőr jóképű,fiatalos,sportos .azt nem mondom hogy egészséges életmódot folytatnak,mert nagyon sok rendőr cigizik,de az csak egy rossz szokás.de egyet ne felejtsünk el attól mert rendőrök a legtöbben szeretetre vágynak egy kapcsolatban.
9/13 anonim válasza:
Pedig milyen sokan vagyunk melegek az említett területen isss
10/13 anonim válasza:
A 8-ast kár volt lepontozni,igenis a szeretetet mindenki igényli,kapcsolatban is - ha rendőr, ha más a hivatása.
Jó lenne, ha mindenki igényelné, és nem gúnyolódna ezért másokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!