Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem vállalják a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vállalják a magyar rendőrök a másságukat?

Figyelt kérdés
Ugyebár Németországban,Ausztriában nagyon sok olyan meleg rendőr van ,aki felvállalja a másságat. Itt MO-n sajnos nem.

2022. okt. 5. 06:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Ezen ebben az országban nem kell csodálkozni. Én sem vállalom fel, hogy meleg vagyok, de nem vagyok rendőr sem. Viszont sok olyan férfias rendőrt látok, aki nagyon tetszik.
2022. dec. 22. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene felvállalni? Kit érdekel, mit tesz hozzá egy hatósági személy munkájának elvégzéséhez az hogy a szexuális irányultsága közügy? Ha engem igazoltat egy rendőr, egyáltalán nem érdekel hogy kivel, mit csinál az ágyban, de a családi állapota vagy gyerekeinek száma sem.
2023. okt. 2. 21:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Miert kellene felvallalni, vagy hogy erted ezt?? Akinek akarjak ugy is elmondjak... Hogy jon ide hogy rendorok, mi koze az allasuknak a melegsegukhoz?? Ennyi erovel Pistiket a peksegben a konyhan miert nem kotelezed, hogy vallalja fel?
2023. nov. 3. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!