Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős melegek (60+)! Ti hol és hogyan ismerkedtek?
Nem találsz magadnak idős férfit társnak?
Mivel a gerontofília is ott van a szavaid között.
Így van,ahogy az 5-ös mondja.
Mivel a mi korosztályunk már nem hisztis kölyköket szeretne maga mellett és eltartani sem akarna senkit,aki aztán szépen félrekefélget ugye....
50 +
Bi vagyok és nem panaszkodhatok mert sok régebbi partnerem maradt meg
mellettem.Amíg kemény vagyok,nincs gond.
Ràm ragadnak a fiúk. Fenn vagyok egy meleg site-on ahol èlek ès állandóan kapom az ajánlatokat. Igaz, valaha elitkajakos voltam és most is aktivan sportolok. Látványos izomzatom van, nem vagyok elhízott pocakos, türhetöen nézek ki. Sok fiatal valamiféle apa-pótlást vél bennem. Vagy csak a korkülönbség izgató sokaknak, nem tudom. korombeliek is jelentkeznek. Sokkal találkozom, de nem mindenkit engedek az ágyamba. Aktiv vagyok és föleg passzivak keresnek. Édesek, aranyosak a fiatalok! Némelyik csodásan ragaszkodó. A Romeon is fönn vagyok és Bp-röl is gyakran kapok ajánlatokat, de sajnos ritkán vagyok Pesten. Szóval nekem nincs hiányom szeretökben. Öszinteség, testi-lelki ápoltság és igényesség, empátia - ezek a legfontosabbak.
70/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!