Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti csak és kizárólag melegekkel ismerkedtek vagy biszexuálisokkal is?
Rossz tapasztalat egyrészt, másrészt meg aki nem képes elengedni a társadalmi és környezeti megfelelési kényszert, az mindig a könnyebbik utat fogja választani. Az pedig annyit jelent, hogy nővel lesz végül kapcsolatban. Én is jártam már így 5 év után, hogy akart családot az exem, amit megértek, csak nyilván akkor nem kell összejönni férfival, ha velem már nem meri ezt megkockáztatni, csak nővel. De olyan ismerősöm is van, akit szintén ezért dobtak 7 év után. De természtesen ez egyén függő. Én még így sem zárom ki a lehetőségét annak, hogy biszex emberrel ismerkedjek. Úgy is elég hamar átlátok már másokon, meg le lehet szűrni, hogy mennyire komoly a másik és mennyire tudatosan él és tudja, hogy mit akar.
De persze, ha csak szexre gondoltál akkor nyilván mindegy. Szóval ez csak inkább párkapcsolatra vonatkozik, amit kérdeztél.
Talán az a gyakori tény tart vissza,hogy egy meleg beleszerethet egy biszex férfibe, ami azonban a biszex családi ,vagy kapcsolati helyzete miatt nem viszonozható, vagy éppen hogy elriasztja a biszex felet.
De szexuálisan találkozhatnak,de érzelmileg nem nagyon jellemző.
A biszexek nem tudnak azonosulni a melegek érzéseivel és nem szeretik pl a féltékenykedést.
Melegként csak és kizárólag meleg férfivel ismerkedem.És csak párkapcsolatra, bár ez nagyon nem könnyű,sajnos.
A nős, biszex,kíváncsi hetero nálam egyre megy,mert lehet,bennem van a hiba,de szeretkezni sem tudok ha nincs érzelem.
Márpedig egy biszex sosem tud egy meleget szeretni.Meg aztán szerető sem akarok lenni, sem pedig második, aki anyuci munkaideje alatt, titokban találkozgat a magával nem bíró apujával.
Nekem egy férfi lelkileg és testileg kell az életemben,nem pedig lopva és titokban.
De melegként sem könnyű meleget találni, hiába is szeretném,főleg olyat, aki kapcsolatot szeretne és értelmes is.
Barátkozni lehet bi és meleg is.
Szexre is ugyan így :)
Kapcsolat már más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!